Starity

Hilary Duff után Margot Robbie is Sharon Tate bőrébe bújhat

2018. március 14. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt suttogják Hollywoodban, hogy rövidesen film készül minden idők egyik legismertebb sorozatgyilkosáról.

hirdetés

Tavaly ősszel hunyt el Charles Manson, aki az 1960-as években tartotta félelemben az amerikaiakat. A férfi ezt megelőzően több mint négy évtizeden át börtönben vezekelt bűneiért. Most azonban filmet terveznek készíteni róla, mely alkotásban a gyönyörű Sharon Tate-ről is szó esik majd, akit Manson „tanítványai” 1969-ben, 26 éves korában végeztek ki szeretteivel és a méhében növekvő gyermekével együtt.

A Deadline értesülései szerint az Oscar-jelölt Margot Robbie jelenleg is tárgyal a készítőkkel, akik őt nézték ki a tragikus sorsú színésznő szerepére, ám egyelőre nem született még végleges döntés a stábbal kapcsolatban. Úgy tudjuk, Brad Pitt és Leonardo DiCaprio már szerepet kapott az izgalmasnak ígérkező alkotásban – előbbi egy dublőrt, Cliff Boothot; utóbbi pedig egy western-tévésorozat sztárját, Rick Daltont kelti életre. Az előreláthatóan Once Upon A Time In Hollywood címre keresztelt filmet egyébként nem csak a parádés szereposztás teszi majd olyan érdekessé a filmkedvelők körében, ugyanis a rendezői székben is egy igazi profit köszönthetünk az Oscar- és Golden Globe-díjas Quentin Tarantino személyében, aki egyébként a szkriptet is jegyzi.

Öt éve dolgozom ennek a filmnek a forgatókönyvén, és mint ahogy életem nagy részében, 1969-ben – hétéves koromban – is Los Angelesben éltem. Nagyon izgatott vagyok, amiért elmondhatom ezt a történetet, és nem is lehetnék boldogabb, amiért DiCaprio és Pitt bújnak Rick és Cliff bőrébe

– nyilatkozta a projekt kapcsán Tarantino.

Az Alternative Press értesülései szerint a produkciót várhatóan 2019. augusztus 9-én, Sharon Tate halálának ötvenedik évfordulóján mutatják majd be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek