Starity

Rihanna arra kéri rajongóit, hogy töröljék le a Snapchatjüket

2018. március 16. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Snapchat nagyot hibázott: Rihanna kérése után közel egymilliárd dollárt vesztettek a tőzsdén.

hirdetés
Rihanna arra kéri rajongóit, hogy töröljék le a Snapchatjüket
Fotó: Mustafa Yalcin

Rihanna felhívta a figyelmet a Snapchat ízléstelen viccére: a reklámban azt kérdezte az alkalmazás, hogy inkább Rihannát vagy Chris Brownt ütnéd meg szíved szerint?. Mint tudjuk, 2009-ben Chris Brown súlyosan bántalmazta az énekesnőt (fojtogatta, megverte, megfenyegette, hogy megöli), aki kórházban kötött ki, majd végül bíróságra vitte az ügyet.

Sokan kiakadtak így a hirdetést látva, Chelsea Clinton többek között azt írta,

Borzalmas, hogy a cég ezt elfogadta és közzétette.

A Snapchat bocsánatot kért végül hétfőn, így reagálva:

A hirdetés egy figyelmetlenség miatt kerülhetett fel, hiszen szigorú szabályaink vannak ezzel kapcsolatban.

Rihanna azonban nem hitt nekik, Instagramján tett közzé egy levelet tegnap:

Nos, SNAPCHAT, tudom, hogy eddig is tudtátok, hogy nem ti vagytok a kedvenc alkalmazásom! Ennek ellenére próbálok rájönni, hogy mi értelme volt ennek a zűrzavarnak! Szeretném azt hinni, hogy amatőr hiba volt, de tudom, hogy nem vagytok ennyire hülyék! Pénzt költöttetek arra, hogy megmozgassatok valamit, ami totálisan szégyent hoz a családon belüli erőszak áldozataira, és viccet csináltatok belőle!!! Ez nem rólam vagy a személyes érzelmeimről szól, hiszen azokból nincs sok..., de az összes nőt, gyermeket és férfit, aki családon belüli erőszak áldozata volt, és legfőképpen azokat, akik még benne élnek... cserben hagytatok minket! Szégyelljétek magatokat. Dobjátok ki az appecskét a kukába

– írta.

Már Kylie Jenner tweetje sem tett jót a cégnek, miszerint nem jött be számára az update, azonban Rihanna tovább fokozta az indulatokat. A Snapchat 5%-ot esett a tőzsdén, mintegy egymilliárd dollárt bukva.

A cég még nem reagált Rihanna üzenetére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek