Starity

Ismét főszerepet kapott Robin Tunney

2018. március 16. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC televíziós csatorna legújabb bűnügyi drámája, a The Fix főszerepére Robin Tunney-t választották. Ő alakítja Mayát, a munkáját szenvedélyesen végző főügyészt, akinek legújabb ügye hatalmas figyelmet keltett az USA-ban.

hirdetés
Ismét főszerepet kapott Robin Tunney
Fotó: FoundRae

Amikor az esküdtszék ártatlannak találja a kettős gyilkossággal gyanúsított, Oscar-díjas színész Sevvy Johnsont, nemcsak elveszíti a pert, de teljesen össze is töri a csalódás. Otthagyja az állását, elköltözik Los Angelesből és a barátjával egy lovas farmon kezd új életet.

Azonban nyolc évvel később, amikor meghallja, hogy Johnson barátnője brutális gyilkosság áldozata lett, Maya úgy dönt, hogy visszatér Los Angelesbe és szembenéz a múltjával. A filmdráma egyik irója és producere az O.J. Simpson-ügyben híressé vált ügyész, Marcia Clark. A főbb szerepekben még olyan sztárokkal találkozhatunk majd, mint Merrin Dungey, Breckin Meyer, Mouzam Makkar, Scott Cohen, Marc Blucas, Adam Rayner és Alex Saxon.

Robin Tunney a The Fix mellett két másik filmmel is megörvendezteti a rajongóit ebben az évben: a Looking Glass című thrillerben Nicolas Cage, a Monster Party című misztikus thrillerben pedig Sam Strike és Julian McMahon oldalán játszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek