Starity

Szakított Pepe Barroso és Martina Stoessel

2018. március 21. 19:07   |   Szerző: Astronomergirl.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tini napokban fogja ünnepelni 21. születésnapját, ám ezentúl a barátja nélkül. Két év együttlét után úgy döntöttek, külön utakon folytatják életüket.

hirdetés
Szakított Pepe Barroso és Martina Stoessel
Fotó: Instagram

Az énekesnő Pepével a Great Escape videoklip forgatásán ismerkedett meg. Egyből jól kijöttek egymással és a forgatás hatására szerelembe estek. A rajongók közös nevet is adtak nekik, ami nem más, mint a Pepini. Közös képeik mindig meghittek voltak és rendkívül összetartottak mindenben.

Pepe a Got Me Started turné idején is jelen volt Tini mellett. Pár hónapja sajnos elbújtak a rajongók elől, így sokan felvetették a nagy kérdést, mi történhetett.

Tini a GENTE magazinnak nyilatkozott a szakítással kapcsolatban:

Igen, több mint egy hónapja különváltunk. Pepe és én két csodás évet töltöttünk együtt, és ijesztő volt ezt a döntést meghozni, mert tudjuk, hogy nagyon szeretjük egymást, és mindig így is lesz. Pepe nagyszerű ember volt az életemben. Az elmúlt időben közel két hónapot voltunk együtt közösen. Soha nem voltunk együtt ilyen sokáig. A karrieremre kellett figyelnem. A koncertek, az új albumom és rengeteg minden más. Ő elutazott, én folytattam a munkát. Amikor visszatért Los Angelesbe, ezt a döntést hoztam tisztelettel és békével. Mindig azt mondtam, a távolság nehéz, de nem lehetetlen. Nagyon fiatalok vagyunk, rengeteg lépés áll még előttünk.

Instagram

Valószínűleg nem örök haragban váltak el, hiszen az Instagramon továbbra is aktívak, kedvelik egymás képeit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek