Starity

Kulisszatitkok Taylor Swift új videoklipjéről

2018. március 25. 13:01   |   Szerző: KulcsárHanga

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A klipben szereplő nő árult el részleteket az énekesnő új dalának, a Delicate videoklipjének forgatásáról.

hirdetés

Ha már láttad Taylor Swift legújabb klipjét, bizonyára emlékszel arra a jelenetre, amikor egy piros ruhás nő keni fel a rúzsát a tükör előtt, átnézve a láthatatlan Tayloron.

Amiután az énekesnő publikálta a klipet, a piros ruhás nő, Junko Cheng lánya így reagált a történtekre.

Ez az én anyukám, 57 éves, és mostanában elkezdett színészkedni. Legtöbbször kis apróságokban és bolondságokban, de most szerepel Taylor Swift videoklipjében! Annyira gyönyörű!

Az édesanya ezekkel a szavakkal ünnepelte azt, hogy boldoggá tette kamasz lányát:

Igazából csak büszkévé tettem a tinédzser lányomat, és nekem ez az igazi siker.

Miután elterjedt az interneten az anya és a lánya története, Junko Cheng interjút adott a videoklippel kapcsolatban.

Először is, a projekt hatalmas titok volt. Annyira titkos volt, hogy a szereplőket kiválasztó ügynökség minden résztvevőnek azt mondta, hogy a videoklip egy férfi énekes számára készül.

Egyáltalán nem tudtam, hogy miben fogok szerepelni. A sötétben tapogatóztam, minden, amit elárultak nekünk, az volt, hogy egy zenei klip lesz mindebből. Még a férfi énekesnek sem mondták el a nevét.

A színészek közül még akkor sem tudta senki, hogy kinek a részére lesz a videoklip, amikor megérkeztek a forgatásra.

Amikor én megérkeztem a forgatásra, elkobozták a telefonomat, továbbá alá kellett írnom egy titoktartási szerződést. Gigantikusan nagy forgatás  volt, mindenki összevissza rohangált. A felszerelés sem volt amatőr, volt ott számtalan kamera, világítás, és mindent egy óriási, rendezői csapat intézett.

Még egyszer meg kellett esküdnünk, hogy az egész forgatást és a részleteit titokban tartjuk, mielőtt találkozhattunk volna Taylorral.

A videó vágásáért felelős srác ezt mondta nekem: „Csak emlékezz, hogy amikor elmész innen, ez az egész meg sem történt, világos?”. Mi mindannyian csak azt mondogattuk magunkban, hogy ennek az egésznek muszáj legálisnak lennie, reméltük, hogy nem keveredtünk bele semmi illegális dologba.

Junko azt állítja, hogy majdnem kiesett a székéből, amikor megtudta, hogy Taylor Swift videoklipjében fog szerepelni.

A nő 5-6 hetet kellett várjon a klip megjelenéséig , csak akkor mondhatta el a családjának a nagy hírt.

Taylor rossz hírnevével ellentétben Junko csak jó dolgokat tudott mondani róla.

Dióhéjban, Taylor egy fantasztikusan kedves és szerény ember. Egyáltalán nem gőgös, olyan, aki felveszi veled a szemkontaktust és beszélget is.

Junko még azt is hozzátette, hogy a gyerekei el voltak ájulva, amikor meglátták édesanyjukat a képernyőn, a Delicate videoklipjében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek