Starity

Hirtelen szívmegállás végzett a 100% vezetőjével, Minwoo-val

2018. március 30. 11:11   |   Szerző: Hana-chanxX

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megrázó tragédiával zárult a március 25-i nap az énekes hozzátartozói és rajongói számára.

hirdetés
Hirtelen szívmegállás végzett a 100% vezetőjével, Minwoo-val
Fotó: Tumblr

A 100% névre hallgató dél-koreai banda énekesét, s egyben lelkiismeretes vezetőjét, Seo Minwoo-t március 25-én este találták otthonában eszméletlenül, akin addigra már nem tudtak segíteni. A halál okának hirtelen szívmegállást állapítottak meg.

A TOP Media azóta közzétett egy hivatalos beszámolót, amelyben kifejezi együttérzését a hozzátartozók, a banda tagjai és a rajongók felé.

Ez itt a TOP Media.

Sajnáljuk, hogy egy ilyen megrázó és szomorú hírt kell közölnünk mindenkivel. A 100% tagja, Seo Minwoo március 25-én eltávozott közülünk. A gangnami (Szöül) otthonában találtak rá a hirtelen szívmegállása után. Hiába hívták ki azonnal a mentőket, akik próbálták megmenteni, halottnak nyilvánították. A 100% tagjai, a TOP Media művészei és a személyzet, valamint a családja gyászolja őt hirtelen halála miatt. Minwoo szerető barát volt, megbízható vezetője a tagoknak, és valaki, aki őszintén szerette a rajongóit. Még elkeserítőbb a halála, hiszen ennyire kedves és becsületes ember volt. A temetését csendben, zártkörűen rendezik meg a család akaratának megfelelően. Imádkozunk, hogy Minwoo békében nyugodhasson.

Világszerte rengetegen emlékeznek meg az alig 33 éves művészről, hiszen mindenkit lesújtott ez a sokkoló bejelentés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

halál kpop koreai
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek