Starity

Zayn levenné az új albumáról a Gigi Hadidról szóló dalait?

2018. március 29. 15:03   |   Szerző: WhiteRose.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bombaként robbant a hír, hogy a sztárvilágban oly kedvelt páros, Zayn Malik és Gigi Hadid úgy döntöttek, hogy barátságban ugyan, de búcsút intenek egymásnak.

hirdetés
Zayn levenné az új albumáról a Gigi Hadidról szóló dalait?
Fotó: Sony Music

Ám a szakítás nagyobb bonyodalmakat hozott az énekes életébe, ugyanis állítólag sok dala az új korongján volt szerelméhez írodott. Most, hogy az útjaik különváltak, Zayn az MTV szerint egy csomó szerzeményét kénytelen volt levenni a dallistáról és újakat írni helyettük.

A volt One Direction-tag és a szupermodell múlt hónapban vetettek véget kapcsolatuknak, azonban források azt csiripelik, hogy Zayn nem viseli jól volt barátnője hiányát.

Egy forrás az alábbit árulta el a Daily Starnak:

Zayn 18 hónapot dolgozott ezen az albumon. Ez időszak alatt többnyire teljesen oda-vissza volt Gigiért, szóval erről írt a legtöbbet. Sok száma szólt szerelemről, szenvedélyről és az érzékiségről. Most néhány dal inkább már csak fájdalmas számára, mintsem szerelmes.

A forrás még hozzátette:

Bár a szakítás közös döntésnek van beállítva, Zayn szíve össze van törve, és ezt próbálja inspirációként használni. Nagyon mély személyisége van és a különválásukról szeretne inkább írni, ez segítene neki a történtek feldolgozásában.

Egyébként egyikőjük sem fűzött semmit a kapcsolatukhoz, mióta közösen bejelentették, hogy nem terveznek tovább közös jövőt együtt. Habár nem tudni pontosan, mennyire megbízható ez a névtelen forrás, ésszerűnek tűnik, hogy a lemez Zayn akkori érzéseit és gondolatait fogja tükrözni.

Mindenesetre bármi is történjék, mi nagyon várjuk az énekes újdonságát, biztosak vagyunk benne, hogy remek dallamokat hallhatunk majd!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

szakítás album zene
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek