Starity

Megjelent a Papa Roach legújabb klipje, a None Of The Above című dalhoz

2018. március 30. 21:09   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hónap elteltével újabb Papa Roach-klip? Igen! A srácok nem tétlenkednek egy percig sem! Ha a múltkori Valentin-napi ajándék volt, akkor a mostanit nevezhetjük korai húsvétinak.

hirdetés

A kaliforniai származású Papa Roach tavaly ígért klipet a kilencedik, Crooked Teeth című nagylemezen található None Of The Above című dalhoz, mely akkor úgy tűnt, koncertfelvételként jelenik meg. Ám a tervet megváltoztatták. A dalszöveghez tökéletesen passzol a sötét, borongós hangulatú, mégis a változás reményével kecsegtető kisfilm, amit a zenekar frontemberének öccse, Bryson Roatch rendezett.

Az izgalmas képi világ azonban nemcsak Bryson érdeme, hanem a videóban közreműködő DanceXperience nevű balett tánccsoporté is, akik hófehérbe öltözve ellensúlyozzák a luxemburgi Beaufort-kastély leégett, letarolt romjait. A koreográfia, mely segít bemutatni a dal érzéseit, Alex Lopes koreográfusnak köszönhető. 

Olyan dolgokat akartunk létrehozni, amit általában nem látni egy rockzenekarnál. Csodálatos volt, és hatalamas megtiszteltetés más művészeti ág művészeivel együtt dolgozni, valamint szenevedélyük szemtanújának lenni

– nyilatkozta Roatch a felvételek kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek