Starity

Húsvéti fotósorozattal jelentkezett Miley Cyrus

2018. április 01. 15:03   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus az idei évben új hagyományba kezdett, mely szerint minden ünnep alkalmával fotósorozatot készít, egyfajta közösségimédia-naptárként.

hirdetés

Valentin-napon kezdődött a fotózás Ellen von Unwerthszal, majd Szent Patrik-napon folytatódott, és most húsvét van. Nagyon izgatott vagyok, hogy a Vogue szeretne velem ünnepelni.

– mondta Miley Cyrus.

A Malibu énekesnője húsvét alkalmából egy Húsvét témájú fotósorozatot készített a Vogue közreműködésével. Miley Instagram-oldalán is megosztotta a fotókat. 

Az elmúlt időszakban Cyrus nem csak különböző fotózásokkal töltötte idejét. Március 24-én ő is részt vett a March for Our Lives eseményen, amelynek keretein belül az egész USA-szerte, összesen 846 városban vonultak utcára a diákok. Több sztár mellett Miley Cyrus is színpadra lépett The Climb című dalával.

Elképesztő volt látni ezeket a fiatalokat mind beszélni, mind előadni. Remélhetőleg megérezzük a változásokat és ezek a fantasztikus diákok óriási hatást gyakorolnak a kormányra és a fegyvertartásra vonatkozó törvényekre. Továbbra is támogatni fogom a mozgalmat, többek között a Happy Hippie Alapítványon keresztül, hiszen hiszek benne. Van egy mikrofonom és nem félek használni.

– nyilatkozta az énekesnő. 

Fotó: Vijat Mohindra/Vogue (2018)
Fotó: Vijat Mohindra/Vogue (2018)
Fotó: Vijat Mohindra/Vogue (2018)
Fotó: Vijat Mohindra/Vogue (2018)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek