Starity

Brad Pitt új barátnőt talált?

2018. április 16. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet, hogy nem igazak a pletykák, hogy Angelina Jolie egy Los Angeles-i ingatlanügynökkel randevúzik, az azonban biztos, hogy ex-férje érdekes ismeretséget kötött.

hirdetés

Az 54 éves színész válását még nem mondta ki a bíróság, ám ő nem tétlenkedik. Jelenleg három filmen dolgozik (Once Upon a Time in Hollywood, Ad Astra és World War Z 2) és aktívan részt vesz alapítványa, a Make It Right Foundation vezetésében. A MIRF környezetbarát, olcsó és fenntartható otthonokat épít és többek között a Katrina hurrikán által elpusztított New Orleansban is számos ember köszönheti nekik új lakóházát.

Szabadidejében Pitt szívesen tervez bútorokat és szobrászkodik – a GQStyle-nak adott tavalyi interjújában elárulta, hogy felhagyott az ivással és a szobrászatnak köszönhetően megtalálta a lelki békéjét. Azt is elárulta, hogy egy szobrász barátja, Thomas Houseago otthonában él, ahol kialakította a saját kis rezidenciáját.

Emellett sok időt tölt az elismert építésszel és az MIT (Massachusettsi Műszaki Egyetem) professzorával, izraeli születésű Neri Oxmannel, aki szinte sztárnak számít a szakterületén. Maga Pitt is szenvedélyesen érdeklődik az építészet és lakberendezés iránt, és egy MIT-projekt során találkozott először Oxmannel. A vonzó és intelligens hölgy, aki meglepő módon egyidős Angelina Jolie-val, szintén elvált, ex-férje az argentin zeneszerző Osvaldo Golijov.

Egy közeli forrás szerint Pitt és Oxman kapcsolata jelenleg csupán egy szakmai barátság, azonban ebből még romantikus kapcsolat is lehet, tekintve a közös érdeklődési területeket és az együtt töltött idő mennyiségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek