Starity

Elizabeth Olsent arról kérdezték, ki a legszexibb pasi a Marvel stábjából

2018. április 17. 20:08   |   Szerző: simplegirl.

Danny Pellegrino készített podcastet a Marvel-filmekből ismert Elizabeth Olsennel. Sok újdonságot tudhattunk meg róla, íme a legfontosabbak!

hirdetés
Elizabeth Olsent arról kérdezték, ki a legszexibb pasi a Marvel stábjából
Fotó: BH / Facebook

Tudom, ez borzasztó!

– mondta Elizabeth arról, hogy még nem látta a Fekete Párduc című filmet.

Illetve még megemlítette, hogy örül annak, hogy Tessa Thompson és Cate Blanchett is a Marvel moziuniverzum tagja. Danny megkérdezte tőle, hogy szerinte ki a legszexisebb pasi a Marvel stábjából, ő pedig ezt válaszolta:

A barátom, Robert azt mondaná, Mark Ruffalo, édesanyám szerint pedig Chris Hemsworth. Viszont én biztosan nem választok.

Ezúttal is megköszönte, hogy ő formálhatja meg Skarlát Boszorkányt a filmekben. Arról is volt szó, hogy milyen sorozatokat néz. A The End of F***king Worldöt említette meg elsőként, amelyet már végignézett és nagyon tetszett neki. Továbbá az Atlanta, a Queer Eye és a Flebag című sorozatokat nézi még. A legjobb film szerinte az Annie Hall, de a Fuller House spin-offot még nem látta. Jennifer Lowe Hewittől a kedvenc dala pedig a Szívtiprók a kedvenc filmje.

hirdetés

Szívesen hallgatja Miley Cyrus dalait, Mariah Careytől pedig az Always Be My Baby a kedvence. A Britney Spears vagy Christina Aguilera kérdésre az utóbbit választotta. Jessica Simpson és Mandy Moore közül Mandyre esett a választása. Megkérdezték tőle, hogy Chris Evans vagy Chris Pratt, de ő azt felelte, hogy mindkettőjük. Viszont arra a kérdésre, hogy ki a kedvenc színésznője, már döntött:

Alicia Vikandert és Jennifer Lawrence-t nagyon szeretem, de még sok tehetséges színésznő van persze.

Azt is megtudhattuk, hogy új Facebook sorozata, a Sorry For You Loss nyár végén vagy ősz elején debütál. A teljes podcast meghallgatásáért kattints erre a linkre!

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek