Starity

Winner – Everyd4y: megérkezett az új stúdióalbum

2018. április 09. 18:06   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immáron második stúdióalbuma képében érkezett meg a dél-koreai formáció újdonsága.

hirdetés

2014 augusztusában 2014 S/S nevezetű debütáló albumával mutatkozott be hivatalosan a Winner. S most, majdnem négy év elteltével ismét nagylemezzel örvendeztette meg rajongótáborát. A kvartett új, immáron második koreai stúdióalbuma, az Everyd4y április negyedikén került a lemezboltok polcaira, illetve a streamingszolgáltatók újdonságai közé.

A kiadványt az Everyday szerzeménnyel fogják népszerűsíteni, melyhez természetesen videoklip is készült. A rendezői székben Dave Meyers ült, akivel a Really Really kapcsán már dolgozott együtt a csapat.

Összesen 12 felvétel sorakozik fel a korongon, beleértve Mino szólóját (손만 잡고 자자 (Turn Off the Light)), illetve a Raining és a Have A Good Day dalok koreai verzióját. A tagok (Yoon, Mino, Hoony) nemcsak a dalszövegek megírásából, hanem a zeneszerzésből is kivették részüket.

A rajongók egyébként pozitívan fogadták a visszatérést, sőt, a főcímdal az all-kill rangot érte el a dél-koreai zeneletöltő oldalakon.

Az album fizikai formátumban kétféle verzióban szerezhető be: Day és Night.

A borítóképek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek