Starity

Nyári ruhadarabok, amiket minden divatdiktátor szeretne a szekrényében!

2018. április 09. 11:11   |   Szerző: Manzara

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most már hivatalosan is megérkezett a tavasz, és vele együtt a jó idő és napsütés! Gondoskodnunk kell arról, hogy kiemeljük nőiességünket, és mi mással tehetnénk ezt jobban, mint egy csinos női ruha segítségével! A kinti programok, koncertek, fesztiválok, esküvők időpontjai közelegnek, ezért fel kell készülnöd időben! Folyamatosan megújuló kínálatunkkal tetőtől talpig fel tudsz nálunk öltözni, a legújabb trendek szerint. Nem viselhetsz mindig nadrágot, legyél nyitott és bátor, és adj esélyt a vonzó ruháknak is!

hirdetés

Nyári ruha

A kellemes időjárás lehetővé teszi, hogy végre felvedd kedvenc szoknyáidat és ruhadarabjaidat! Viszont nem árt, ha szétnézel, mi van a divat központjában idén női ruha tekintetében. Ebben segítünk, hiszen kínálatunk csak a legfrissebb, legszuperebb divatirányzatokat követi. Valószínűleg neked is feltűnt, hogy a szezon „must have” darabjai a virágos mintájú ruhák lesznek. Ez a minta lehet kisebb vagy nagyobb, a lényeg, hogy minél színesebb legyen a ruha. Az elkövetkező hetekben elképzelhető, hogy szükséged lesz egy pár hosszú ujjú darabra, de boltunkban ezt is megtalálod! A virágminta mellett hódítanak a sötét és világos tónusú ruhák, mind maxi és mini változatban egyaránt.

SKATER RUHA HORATIA fehér
SKATER RUHA HORATIA rózsaszín
OVERÁL SUNSHINE bézs
MINIRUHA BELISSA
MINIRUHA JEANETTE zöld
MINIRUHA CHARLOTE fekete

Strandruha

Amikor szép az idő, gyorsabban is telik, észre sem veszed, és már itt is a nyári forróság. A meleget pedig legjobb valahol a vízparton vagy strandon elviselni. A jó fürdőruha mellett nélkülözhetetlen a megfelelő strandruha. Virtuális polcainkon különböző színű darabokat, mint például a klasszikus fehér és fekete vagy a rózsaszín és menta mellett megtalálod az izgalmas kötött vagy csipketervezésű ruhát is. Ezekben te leszel a strand királynője, egy jó strandbuli fontos kellékei is. Kinézted már magadnak a tiédet? Siess, nehogy elfogyjon!

STRANDRUHA VICKI barack
STRANDRUHA CARLA fehér
STRANDRUHA CHARLENE sárga
STRANDRUHA KRISTEN fehér
STRANDRUHA TONYA kék
SZOKNYA GERTRUDE

Leggings

Addig is, míg nincs itt a nyári hőség, van egy kis időd tökéletesíteni az idomaidat, hogy minél jobban mutass a bikiniben! Az edzést meg kell tervezned, és első lépésként az a legfontosabb, hogy elérd a kellő motviációt. Ebben pedig tudunk segíteni, széles leggings-választékunkkal. Mi is adhatná meg a kellő lökést jobban, mint egy szuper sportnadrág! Válassz minden napra egy másikat, és így motivált maradsz és minden nap akarsz majd mozogni, hogy megmutathasd a legújabb leggings-szerzeményedet! Feliratok, virágok, hálók, geometriai alakzatok, élénk színek, és még sorolhatnám, milyen fajták közül válogathatsz! Biztos találsz kedvedre valót!

LEGGINGS BASHA
LEGGINGS MAREN

Ha trendi és fiatalos szeretnél lenni az elkövetkező szezonban, akkor mindenképp keresd fel a Manzara Fashion webáruházat, így te diktálhatod majd a divatot, bárhová is mész idén nyáron! Jó szórakozást!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek