Starity

Angelina Jolie egy nőbe szerelmes?

2018. április 09. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Még el sem vált Brad Pittől, Angelina Jolie-t máris több férfival hozták össze a bulvárlapok. A legfrissebb pletykák szerint új szerelme egy nő, Loung Ung.

hirdetés

A színésznő legutóbbi rendezése, a First They Killed My Father, Loung Ung emlékiratain alapul, aki a Vörös Khmer rémuralma alatt élt Kambodzsában.

Jolie és Ung több mint tíz évvel ezelőtt találkoztak először, amikor a színésznő egy jótékonysági misszió keretében tartózkodott az országban. Hamarosan jó barátok lettek és később maga Jolie vetette fel az ötletet, hogy filmre viszi Ung könyvét. A First They Killed My Father tavaly szeptemberben debütált a Netflixen, és elnyerte a kritikusok elismerését.

A filmnek köszönhetően a két nő sok időt töltött együtt az elmúlt néhány évben, a barátságuk elmélyült és az utóbbi hónapokban együtt népszerűsítették az alkotást, így meglehetősen sokat voltak együtt.

Most azonban a National Enquirer pletykalapja úgy vélte, hogy Jolie és Ung között több van, mint barátság, és hogy a színésznő fülig szerelmes a férjezett Ungba. Ennek az elméletnek a szerkesztőség hangot is adott és könnyfacsaró történetet alkottak, amelyben a kambodzsai asszony Jolie megmentője lett, mivel ő támogatta a Pittel való botrányos szakítása után. Alátámasztásul a színésznő saját nyilatkozataiból is kiragadtak mondatokat, mint például amikor kijelentette, hogy nem szeret egyedülálló lenni. A szerkesztőség állításait egy névtelen forrás is támogatja: az illető szerint Ung már korábban átvette Pitt helyét a színésznő szívében.

hirdetés

Angelina Jolie-ról köztudott, hogy biszexuális és többször volt romantikus kapcsolata nőkkel, például a japán-amerikai modell-színésznő Jenny Shimizuval, akivel a Foxfire című filmben játszottak együtt 1996-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek