Starity

Magyarországon is fellép Tarja és a Stratovarius

2018. április 16. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn előadók a számos közös munka után közös turnéval és megannyi meglepetéssel rukkolnak elő rajongóiknak.

hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a Nightwish alapítójaként is ismert Tarja, valamint a szintén finn származású Stratovarius A Nordic Symphony név alatt egy különleges, ünnepi turnéval kedveskednek majd rajongóiknak. A koncertsorozat ugyan csak októberben veszi majd kezdetét, ám az előadók már most kíváncsiak arra, hogy mely országokban tartanak igényt a fellépésre – amit egyébként már ők is izgatottan várnak.

Néhány órája egy Facebookon megosztott videóban Tarja és Timo nyilvánosságra hoztak néhány helyszínt, ahol már biztosan színpadra viszik különleges előadásukat. A magyar rajongók sem fognak csüggedni, ugyanis a Skandináv szimfónia Budapestet is útba ejti, a fanatikusoknak pedig október 28-án, a Barba Negrában lesz lehetőségük elcsípni a formációt. Arról egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, hogy felek mivel is készülnek pontosan, ám egy korábban megosztott felvétel alatt sokat sejtetően fel lett tüntetve Turunen készülő DVD-je, az Act II is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek