Starity

Döbbenetesen megváltozott az X-Faktor egykori formációja

2018. április 12. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongók tízezrei kísérik figyelemmel az MDC zenekar zenei pályafutását. Bár a háromtagú formáció tavalyi éve csendesebben telt, 2018-ra számtalan új tervvel rukkoltak elő. A banda megújulása a zenekarról készült friss fotókon is szembetűnő.

hirdetés
Döbbenetesen megváltozott az X-Faktor egykori formációja

Egy egész ország ismerte meg 2013-ban az MDC zenekart, melyet Bátori Miklós, Kiss Dániel valamint Lapis Botond neve fémjelez. A formáció tagjai akkor visszahúzódóbb, csendesebb arcukat mutatták. A tagok az azóta eltelt időszakban sokat változtak, mind zeneileg, mind a civil életükben számtalan változás állt be. Most az újjászületés küszöbén áll a banda, amely az egyetlen olyan formáció, amely a tehetségkutató 2013-as évadából fennmaradt és aktív részese maradt a hazai zenei életnek.

Nagyon sok külső hatás ért minket az X-Faktor óta. A magánéletben és a zenekar terén egyaránt. Akárhogy is alakult, a zenekart sosem adtuk fel. A műsor után volt egy aktívabb időszakunk, amikor nagyon nyomtuk. Ebből tavaly kicsit visszavettünk

– mondta Lapis Botond, a formáció tagja.

Mondhatjuk, hogy a tavalyi év zenei szempontból eseménytelenebb volt. Ez mindannyiunkban feszültséget okozott, de szilveszterkor megfogadtuk, hogy ezen változtatunk. Most tele vagyunk tervekkel, új dalokkal! Öt évvel ezelőtt mindannyian gyerekek voltunk, azóta nagyon sok minden történt velünk és bár a gyermeki énünk továbbra is megmaradt, komolyabbá váltunk.  Legfőképpen a korábbi párkapcsolataim tanítottak meg nagyon sok mindenre. Ami van megbecsülni, amit elveszít az ember, elengedni

– mondta Bátori Miklós, akinél a legszembetűnőbb a változás a banda új fotóin.

Kiss Dániel elmondta, hogy szerettek volna átlépni egy határt, levetkőzni a korábbi „curkormázat” és ezt az új fotók is tükrözik. Terveik között három-négy új klip, valamint egy új lemez is szerepel az idei évben. Az új dalok zeneileg nagyon vegyesek lesznek, de mind magyar nyelven csendülnek majd fel és a pop-rock nagy halmazából építkeznek.

Az első dal, az Éjjel április 22-én jelenik majd meg videoklippel együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek