Starity

Ősszel érkezik az Aranyélet folytatása

2018. április 13. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban kerültek nyilvánosságra az első információk a népszerű magyar sorozat, az Aranyélet harmadik évadáról. A sikerszéria ősszel folytatódik.

hirdetés
Ősszel érkezik az Aranyélet folytatása
Fotó: HBO

2015-ben indult el az Aranyélet, amely mára az egyik legjobbnak tartott magyar sorozattá nőtte ki magát. Az HBO szériájából új részt utoljára két éve láthattak a nézők, így ebből fakadóan érthető, hogy a rajongók tűkön ülve várják a harmadik évad kezdetét.

A napokban nyilvánosságra kerültek az első információk a folytatással kapcsolatban. Kiderült továbbá, hogy idén búcsút kell mondjunk a Miklósi családnak; az érkező szezonnal ugyanis lezárul a történet.

A hivatalos szinopszis szerint a harmadik évad alig pár hónappal a második szezon záróeseményei után veszi fel újra a cselekmény fonalát.

Miklósiék végre a mindig áhított aranyéletet élik: a család a Dunakanyarhoz költözött egy idilli kis faluba, ahol Attila (Thuróczy Szabolcs) régi-új legjobb barátjával, a milliárdos Gáll Ferivel (Végh Zsolt) az oldalán egy óriási beruházást készül nyélbe ütni, míg Janka (Ónodi Eszter) jelentkezik polgármesternek. A gyerekek is megtalálták végre a helyüket: Márk (Olasz Renátó) Biankával (Staub Viktória) az oldalán saját vállalkozást vezet, Mira (Döbrösi Laura) pedig gyakornokoskodik, és közben készül az egyetemre.

Fotó: HBO

Attila igyekszik kiélvezni, hogy Hollós Endre (Anger Zsolt) helyébe léphetett, ám új szerepkörével új ellenségeket is szerez.

Fotó: HBO

Mira és a nála jóval idősebb ügyész, Zebegényi Géza (Rajkai Zoltán) viszonya továbbra is folytatódik. Együtt próbálják kideríteni, ki a felelős Oszi (Farkas Franciska) haláláért.

Eközben Márk a keresztapja megölését akarja megbosszulni.

Feltűnik továbbá Danis Lídia (Jakab Erika főhadnagy), Fekete Lovas Zsolt (Mátyás Pista), Hevér Gábor (Szendrák Dénes) és Trill Zsolt (Fazi) is. Fontos szerephez jut a Fullajtár Andrea által alakított államtitkár, Boros Zsuzsa. Bakonyi Csilla egy helyi újságírót alakít, aki komoly összetűzésbe kerül Miklósiékkal, Borovics Tamás pedig roma nagyvállalkozóként tűnik fel. Epizódszereplőként Makranczi Zalánt is láthatjuk majd.

(via Port.hu)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek