Starity

Halálos balesetet szenvedett a fiatal dél-koreai énekes, Tany

2018. április 16. 17:05   |   Szerző: Hana-chanxX

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 14-én távozott sorainkból az újonc énekes, amikor az autó egy ütközés során kigyulladt.

hirdetés
Halálos balesetet szenvedett a fiatal dél-koreai énekes, Tany

Kim Jinsoo, művésznevén Tany április 14-én végzetes közlekedési balesetet szenvedett, amikor az autó az ütközés következtében kigyulladt, és sajnálatos módon nem tudták megmenteni az életét.

A férfi egykori ügynöksége, a HOM Company azóta közzétett egy rövid bejelentést, melyből kiderült, mi is történhetett azon a szerencsétlen napon.

Április 14-én, kora reggel Tany az autójában haladt a déli autópályán Jeonnamból a Mokpo felé vezető úton, amikor a jármű akadályba ütközött, és a lángra kapott autóban halt meg.

Egyes értesülések szerint Tany nem utazott egyedül, hanem egy barátja is jelen volt, ám az ő személyazonosságára vonatkozó információk még nem kerültek nyilvánosságra.

A 22 éves művész barátai és családtagjai mély depresszióba zuhantak az események hallatán, illetve az ügynökségét is sokkolták a történtek, hiszen mindez az új albumjának a kiadása előtt történt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek