Starity

Dalpremier: AURORA – Queendom

2018. április 17. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aurora Aksnes hosszú várakozást követően új dallal örvendeztette meg rajongóit. A kislemez a következő stúdióalbumának egyik tétele, címe pedig a sokat sejtető Queendom lett.

hirdetés

Aurora kivételes tehetségével hamar belopta magát a zenekedvelők szívébe, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy a fiatal lány egyre izgalmasabb és izgalmasabb felkérésekben részesül.

Debütálására 2016-ban került sor, amikor a Decca Records kiadta első nagylemezét, az All My Demons Greeting Me as a Friend-et. Számos videoklipje elérte már a többmilliós megtekintést, a leghíresebbek között a Runaway, a Running With The Wolves és az I Went Too Far található. 2015 végén az ő Half The World Away Oasis-feldolgozása lett a John Lewis kísérő dala a karácsonyi időszakban, később pedig elkészítette saját Life On Mars? David Bowie-feldolgozását is, ami a Girls (Csajok) című sorozat egyik kísérőzenéje lett.

Új dala is nagy sikert aratott

A rajongók néhány napja már sejthették, hogy a következő kislemez érkezése közelebb van, mint hinnék, hisz több közösségi oldalán is felhívta követői figyelmét a szerzemény Spotify-os debütálására. A Queendom 2018. április 16-án lett elérhető a 2018-as Coachella Fesztiválon való szereplése után.

Szerintem ez egy igazán fontos üzenetet tartalmaz 

– mesélte Aurora az NME magazinnak a dalról.

Az új albumom szélesebb perspektívákkal fog rendelkezni, mint az első. A világban rengeteg jó és rossz dolog történik, amire a Queendom első versszaka utal.

A NME Aurorával készített interjúját, amelyben tovább mesél a Queendom keletkezéséről, itt olvashatjátok.

A Queendommal ünnepeljük a különbséget magunk között. Ünneplejük a nőket, a gyerekeket, az állatokat és a férfiakat is. Ez egy olyan hely, ahol a csendesebbek és az introvertáltak bátran énekelhetnek és kivirágozhatnak. A félénk és magányos emberekről mesél, és remélem, a Queendom egy olyan hely lehet, ahol akár együtt is lehetünk magányosak, így az egyedüllét tovaszáll. A Queendom egy hely mindannyiunknak

– olvashatóak Aurora gondolatai a dal leírásában a YouTube-on.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene Aurora queendom
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek