Starity

Túl sok a vámpír Ian Somerhalder életében

2018. április 17. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ian Somerhaldert, egy világ ismerte meg úgy, mint a gonosz, szívtelen vámpírsrác a Vámpírnaplókból. Több szál is köti őt a misztikus, kitalált lényekhez. Vegyük hát sorra!

hirdetés

Ian életében elkerülhetetlen most már a vámpír motívuma

2005-ben a Lost forgatásán jött össze Maggie Grace színésznővel, aki később Irinát alakította az Alkonyatban. Tudjátok, a gonosz szőke nő, aki beárulta Renesmee létezését a Volturinak. A kapcsolat 2007-ig tartott.

2009-ben a pletykák szerint Ian egy rövid ideig kapcsolatban volt Ashley Greene-nel. Ash pedig az aranyos kis tündérbabát alakította az Alkonyatban. Karaktere Alice, pedig szintén vámpír volt.

 

A hírek szerint Ian és Nina Dobrev, a Vámpírnaplók forgatása alatt szerettek egymába. Ninát nem kell bemutatni, hiszen mindenki tudja, hogy a vámpírcsajt alakította „Damon” oldala mellett. A kapcsolat 2013-ben ért véget, ugyanis, Ian már szeretett volna megházasodni és gyereket nevelni, Nina még véletlen sem gondolt erre, legalábbis a hírek szerint.

2014-ben viszont végre megkapta amire vágyott. Csodás barátnőjét, 2015-ben feleségül vette és Nikki Reed 2017-ben meg is szülte az első közös gyermeküket. Nikki szintén vámpírt alakított, az Alkonyat szériában az egyik főszereplőt, Rosalie Hale-t.

El is érkeztünk hát a cikkünk lényegéhez. Ian 2009-től 2017-ig alakította a Vámpírnaplókban a főszereplő, morcos vámpírt, Damon Salvatore-t. Ám a vérszívóktól még mindig nem tud megszabadulni, ugyanis újabb minisorozatban kapott szerepett.

A Netflix új, saját gyártású sorozatában, a V-Wars-ban fogja alakítani Dr. Luther Swann-t, akinek fő célja egy vírus továbbterjedésének megállítása. A történet alapjául szolgál ugyanis, hogy a doktor legjobb barátja, Michael Fayne egy nap vámpírrá változik. A sorozatban a vámpír-kort egy rejtélyes vírus okozza. Ian karaktere versenyt fut az idővel, hogy kiderítse mi lehet az ellenszer és hogyan lehetne megóvni az emberiséget. A forgatás májusban veszi kezdetét, Ian pedig nemcsak főszereplő lesz, de a sorozat rendezője is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek