Starity

Elvis életre kel a róla szóló új dokumentumfilmben

2018. április 17. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elvis Presley még a mai fiataloknak is sokatmondó sztár. Óriási tehetség volt, sokan imádták, az ő élete is változatos volt. Megjárta a Mennyet és a Poklot is, és most róla egy nagyszerű dokumentumfilmmel kedveskednek az HBO csatorna munkatársai.

hirdetés

Miután hallgattuk Elvis Presley zenéjét az évek során, olvastuk a róla szóló könyveket és láttuk róla a videófelvételeket, házhoz érkezik az Elvis-jelenséget az HBO: Elvis Presley: The Searcher címmel. Ez egy új, két részes dokumentumfilm, ami először úgy tűnik, hogy semmi újat nem mutat az énekes sztárból.

Azonban, ha jobban megnézzük, akkor látható, hogy egy erőteljes betekintést nyerhetünk az amerikai híresség életébe, amiben volt dicsőség és kudarc is. 

A The Searcher nem egészen tipikus zenés-dokumentumfilm: a felvillanó képkockákat szakértők elemzik, na meg maga, Elvis Presley. A Thom Zimny által rendezett produkció sok oldalát megmutatja a királynak, s megannyi választ kapunk az életéről. A készítők biztosak benne, hogy sokan megnézik majd ezt a majdnem három órás filmet!

Íme egy előzetes belőle! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek