Starity

Újra jön a mozikba A védelmező akciófilm!

2018. április 26. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Denzel Washingtonnak jól áll az akciósztár imidzs és most is, mint az első részben, újra egy fiatal lányt fog védelmezni a gengszterek elől.

hirdetés

Denzel Washington visszatér a filmvászonra a Sony Pictures által forgalmazott The Equalizer 2-val, avagy a magyar címén A védelmező 2-vel!

A kisfilmben láthatjuk, hogy az intelligens irodai alkalmazott, Robert McCall segít az embereken és keresi az igazságot a bűnözők ellen. Ebben a második epizódban a török maffia lesz a középpontban, akik emberrablással foglalkoznak és a célpontjukba egy fiatal amerikai lány kerül. Na, őt fogja pártfogolni Denzel a moziban!

Antoine Fuqua lesz újra az alkotás rendezője, ami tulajdonképpen a 2014-es akciófilm folytatása lesz. Ebben Denzel Washington mellett még Chloë Grace Moretz is szerepelt. Most olyan sztárok kapnak benne szerepet, mint Pedro Pascal,  Bill Pullman vagy Melissa Leo.

Íme az előzetes, ami csak 16 éven felülieknek ajánlott!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek