Starity

Liv Kristine azt remélte, hogy elbocsátását követően a Leaves' Eyes nevet változtat

2018. április 25. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

2016-ban bombaként robbant a hír, miszerint a Leaves' Eyes 13 évnyi közös zenélés után megvált énekesnőjétől.

hirdetés
Liv Kristine azt remélte, hogy elbocsátását követően a Leaves' Eyes nevet változtat
Fotó: Metal Rules

2016-ban bombaként robbant a hír, miszerint Liv Kristine és a Leaves' Eyes útjai külön váltak, mindezt azonban tovább tetőzte az, hogy az énekesnő kidobásával egy időben már az új vokalistát is bemutatta a 2000-es évek elején alakult formáció. Liv egy interjú során elmondta, hogy mindez a háta mögött zajlott le, a srácok viszont ezeknek ellenkezőjéről vallottak.

A norvég dalos pacsirta a minap adott interjújában számos tervéről mesélt, ám nem volt rest válaszolni az egykori csapatára vonatkozó kérdésekre sem. Mint ismeretes, a Leaves' Eyes az énekesnőről lett elnevezve, így okkal várta el társaitól azt, hogy miután őt elbocsátották, a zenekar szíveskedjen másik néven folytatni a zenélést:

Igen, úgy gondolom, hogy ez lett volna a helyes döntés, - amint azt már korábban is említettük. Amint megkaptam a hírt, hogy Elina cserél majd le, és hogy készen áll a Leaves' Eyes-turnéra, azt reméltem, hogy megváltoztatják a zenekar nevét, és hogy új koncepciót fognak majd kialakítani .

– árulta el Liv, aki azt is elmondta, hogy rettenetesen szomorú, amiért már nélküle csendülnek fel az általa írt szerzemények.

Mindezeken túl, nem ez volt az egyetlen érdekesség, amit elárult, ugyanis szóba került az együttes The Waking Eye című számához készült videoklip, amelyben szerepet kapott Liv és exférje közös gyermeke, Leon is, akire a szőke szépség nagyon büszke:

Csak boldog voltam és büszke. Tökéletesen játszotta a szerepét. Mindazonáltal, mindig is az ő választása volt, hogy akarja-e ezt az egészet, vagy sem.

– mondta a forgatásról, majd arra is kitért, hogy bár fiának remek hangja van, nem biztos abban, hogy gyermeke is a rivaldafényre pályázik:

Nem hiszem. Bár ő valóban egy ragyogó énekes. Azonban meg fogja találni a saját útját, mint amikor én voltam tinédzser. Végeztem a középiskolában, majd hét évig sikeresen tanulmányoztam a mesterképzésemet, ráadásul zenét készítettem és párhuzamosan tanultam is. Mindig független voltam, majd 19 évesen eldöntöttem, hogy Norvégiából Németországba költözöm. A szüleim a világ legjobb és legkedvesebb emberei, és ez az, amit átadok Leonnak is: » Hallgass a belső hangodra és azokra az emberekre, akik őszintén és igazán szeretnek téged. «

– magyarázta.

Liv további apróságokat is megosztott a dalszerzéssel kapcsoltban, ám kitért arra is, hogy bár jelenleg szólóalbumával van elfoglalva, a közeljövőben szívesen dolgozna együtt Tarjával, Doróval, a Tyr énekesével, és még számos fantasztikus előadóval.

Ahogyan azt már fent is említettük, a vikingekről zenélő Leaves' Eyes számára Liv írta a dalokat, így meglehetősen sokat foglalkozik az északi kultúrával, valamint azzal, hogy minél több történetet kutasson fel a vikingek életéről. Most azonban - nem meglepő módon - az is kiderült, hogy hatalmas rajongója a Historyn futó Vikingek című szériának, amelyről a következőket nyilatkozta:

Szeretem a történelmi beállításokat, a szakállas férfiakat, az erős nőket, a rossz időjárási viszonyokat és a kemény tájakat is. Valahogy mindez a hazámra, Norvégiára emlékeztet és a robusztus nyugati partra. Továbbá a zene is elképesztő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek