Starity

10 millió követőt vesztett Kanye West, mert kiállt Donald Trump mellett?

2018. április 26. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kanye West, amerikai rapper, Twitter-oldalán politizált, amely sokaknak szúrta szemét.

hirdetés
10 millió követőt vesztett Kanye West, mert kiállt Donald Trump mellett?
Fotó: A kép csak illusztráció

Kanye West sosem rejtette véka alá véleményét, így talán nem is olyan meglepő, hogy Twitteren szólalt fel „tesója” mellett. Álláspontja azonban közel 10 millió követőbe fájt neki, akiket később visszavásárolt: órák alatt újabb nyolcmillió követővel gazdagodott, ám sokaknak feltűnt, hogy ennek többsége tojás.

A Twitter azonban tagadja, hogy ennyit elvesztett volna, szerintük csak hiba csúszott a rendszerbe, ezért történhetett meg, hogy egy ideig 27 millió helyett 18 milliót mutatott. Ami viszont biztos, hogy megannyi celeb kikövette Kanyét az alább részletezett Twitter-spame végett, beleértve Nicki Minajt, Harry Stylest, Rihannát, Justin Biebert, The Weekndet, BTS-t, Kendrick Lamart és Ariana Grandét is.

Kanye West Donald Trump elnököt védte meg, miszerint mindkettőjüknek „sárkány energiája van”, és bár nem mindennel ért egyet:

Donald Trump a tesóm

A rapper azzal is elbüszkélkedett, hogy az elnök aláírta a MAGA sapkáját, amelyet később Trump is megerősített a saját fiókján. A helyzet annyira eldurvult, hogy néhány média megkérdőjelezte West mentális állapotát, amelyet már felesége, Kim Kardashian-West sem hagyott szó nélkül.

Szabad vélemény nem engedett az USA-ban? Nem kell egyetérteni vele, de ez az ő álláspontja, tisztelni lehet. Miért van az rendben, hogy valakit mentálisan betegnek hívunk, mert a véleménye eltér másoktól? (...) Kanye sokban az időben előre jár.

fakadt ki a mogul.

Tény, hogy a politika sokaknál vízválasztó, így rengeteg celeb megpróbál neutrális maradni, hogy megvédje nyilvános képét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek