Starity

Bemutatták a John Wick 3 poszterét és hivatalos összefoglalóját

2018. április 26. 19:07   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár újra a legendás bérgyilkos szerepébe bújik a most készülő folytatásban, ugyanis John Wick egyelőre nem élvezheti visszavonulása előnyeit.

hirdetés
Bemutatták a John Wick 3 poszterét és hivatalos összefoglalóját
Fotó: JW

John Wick, az alvilág egykor rettegett bérgyilkosa 2019-ben ismét visszatér a mozivászonra. A Keanu Reeves által megformált, mára már  ikonikussá vált karaktert 2014-ben láthatták először a brutális akciófilmek kedvelői, melynek folytatása 2017-ben került a mozikba.

A most készülő harmadik részben a történet ott folytatódik, ahol az ezt megelőzőben abbamaradt. A Continental szállodában történt véres események után, a kiközösített és halálra ítélt John menekülni kényszerül üldözői elől, akik a fejére kitűzött hatalmas vérdíj megszerzésének reményében vadásznak rá. A Continental legfőbb szabályának megszegése miatt kiközösített Wick már senkitől sem számíthat segítségre, így csakis a saját képességeire támaszkodhat, ha életben akar maradni.

A korábban napvilágot látott pletykákat, melyek szerint Oroszországban, Kanadában, Japánban, valamint Spanyolországban zajlanak majd a film eseményei, egyelőre cáfolja a tény, hogy a kiadott hivatalos közleményben New York városát nevezték meg az események legfőbb színhelyéül.

A plakát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek