Starity

Hallgasd meg nálunk a Kobra And The Lotus új abumát!

2018. május 02. 22:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ma napon véget ért a várakozás a tűkön ülő rajongók számára, ugyanis boltokba került a kanadai formáció vadonatúj stúdióalbuma.

hirdetés

Tavaly került a boltokba a Kobra And The Lotus negyedik stúdióalbuma, a Prevail I, a formáció azonban már akkor nyilvánosságra hozta, hogy azonos néven idén jelenítik meg a korong folytatását. Januárban a Kobra Paige vezette zenekar elárulta, hogy a Prevail II névre keresztelt kiadvány április 27-én, azaz a mai napon hódítja majd meg a világot.

Néhány hónapja már megismerhettük az album beharangozóját, a Losing My Hunamity című szám képében - mely nótához egy dalszöveges videó is készült. A tizenkét dalt felsorakoztató korongról egyébként a közelmúltban egy újabb dal került bemutatásra, a választás pedig a Let Me Love You címre keresztelt tételre esett, melyről kiderült, hogy Kobráék ugyanezen dalhoz kisfilmet is forgattak. A kislemezes nótának egyébként egy japán változata is készült, és mindaz kiderült, ehhez a változathoz forogtak a kamerák is.

A kanadai négyes a minap egy vadonatúj videoklippel kedveskedett rajongóinak, ezúttal pedig a The Chain című szám került megfilmesítésre, mely nóta eredeti előadója a Fletwood Mac. A különleges üzenetet hordozó tételhez egyébként Belgrádban forgatták a jeleneteket. A mai napon azonban már a teljes album meghallgatható, amit most mi is elhoztunk nektek. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek