Starity

Két új albummal jelentkezik Rihanna?

2018. április 27. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő Instagramon is megerősítette érkező zenéjének hírét.

hirdetés
Két új albummal jelentkezik Rihanna?
Fotó: Fenty Beauty

A hírek szerint Rihanna nem bízza a véletlenre: dupla lemezzel jelentkezik még az idén. A fülest a Metro kapta az énekes-dalszerző Elijah Blake-től. Állítják, az énekesnő egyik CD-je rádióbarát dalokat fog tartalmazni, míg a másik az ANTi folytatása lesz: felfedezőbb és szókimondóbb.

Rihanna nem elégedett azzal, ahogy az előző két lemeze teljesített, annak ellenére sem, hogy imádja, ahogy hangoztak. Jelenleg két új albumon dolgozik, az egyik slágerlista barát, míg a másik különböző hangzásokkal kísérletezik. Vagy külön, vagy dupla CD-vel fog megjelenni.

A forrás hozzátette, hogy Rihanna szeretné felülmúlni a 2007-es Umbrella dalát, amely karrierjének egyik legsikeresebb slágere.

Hogy ebből mi igaz, azt nem tudni, annyi azonban biztos, hogy a SAVAGE x Fenty bejelentés alatt Riri válaszolt néhány rajongónak, akik azt szerették volna megtudni, hogy zenei karrierjéről elfedkezett-e.

Hamarosan érkezik, tesó, ne aggódj!

– írta, célozva az új zenéjére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek