Starity

Mike Sorrentino megkérte a barátnője kezét

2018. április 29. 09:09   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két valóságshow-sztár boldogabb, mint valaha! A Jersey Shore-ból megismert „Helyzet” úgy tűnik végre megkomolyodott.

hirdetés
Mike Sorrentino megkérte a barátnője kezét
Fotó: Instagram

„Helyzet” hivatalosan is elkelt a piacon! Mike Sorrentino és barátnője Lauren Pesce eljegyezték egymást. A hírt a US Weekly közölte elsőként.

Mindig is arról álmodtam, hogy a Jersey Shore-ban teszem meg a nagy lépést. A show-ban, ami megismertetett a világgal. Jelenleg az álmomat élem és tervezem a kedvesemmel, Lauren  Pesce-sel, a legjobb barátaim közt, az ország egyik legnagyobb valóságshow-jában. Olyan büszkék és izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk a történetünk e fejezetét a világgal

– válaszolta Mike a kérdésre, hogy miért pont az MTV népszerű műsorában tette fel a nagy kérdést élete párjának.

A szerelmesek a főiskolán találkoztak egymással, és négy évig randiztak, mielőtt Mike 2009-ben csatlakozott a Jersey Shore-hoz. 2012-ben, amikor a show befutott, ismét egymásra találtak, és azóta már együtt is élnek. A 35 éves Sorrentino nem győz hálálkodni Pesce-nek, hogy mellette állt az évek során és a nehéz időkben. 

Az ifjú jegyesek szívesen hangoztatják érzelmeiket a közösségi médiában. A Jersey Shore: Family Vacation premierje után Lauren kitett egy képet a legnagyobb képmegosztón, amivel gratulált Mike-nak a sikerekhez.

A CSALÁD VISSZATÉRT. GRATULÁLOK AZ ELKÉPESZTŐ STÁBNAK ÉS HÁLÓZATNAK. A Jersey Shore Family Vacation a legmagasabbra értékelt spontán kábeltévés sorozat 2012 óta. KÖSZÖNET A RAJONGÓKNAK, HOGY EZT LEHETŐVÉ TETTÉK.

Láttam, hogy évek óta keményen dolgozik csendben a magánéletében és szakmailag is anélkül, hogy elismerést kapna. Nem mások miatt tette, csakis magáért, hogy jobb élete legyen és egy egészséges, pozitív jövő megteremtését tegye lehetővé számunkra családként

– írta Pesce, majd szerelmének címezve ekképp folytatta:

Annyira büszke vagyok rád, mindarra, amit legyőztél és a hihetetlen emberre, aki ma vagy. Minden nap arra inspirálsz, hogy jobb legyek! (...) Isten áldjon téged, a családunkat, a barátainkat és a rajongóinkat! Rengeteg szeretetet érzek ma!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek