Starity

Ma este tuti nem alszol! Íme pár igaz történet kísértetjárta kollégiumokról – II. rész

2018. április 29. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A BuzzFeed összegyűjtött jó pár hátborzongató történetet kísértetjárta kollégiumokról.

hirdetés
Ma este tuti nem alszol! Íme pár igaz történet kísértetjárta kollégiumokról – II. rész
Fotó: A kép csak illusztráció / W.B.P.

Figyelem! A cikk és a téma felkavaró lehet néhány ember számára, így mindenki saját felelősségére olvasson tovább!

1. Hisztis Mirtill?

Volt egy szellem a szobánkban, akit Lillynek neveztünk el. Lilly nem szerette a feszült helyzeteket, így amikor veszekedtünk, vagy valaki mérges volt, a dolgok elrepültek a helyéről. Egyik este arra keltem fel, hogy a szobatársam táblája a szoba egyik végéből a másikba zuhant, mikor ő nem volt a városban. Később elmondta, hogy a barátjával összeveszett aznap este....

–cierras4

2. Fitt nővér

Egyszer édesanyám egy kollégiumban szállt meg. A végzősök figyelmeztették, hogy legyen résen, mert a szobája a parkra nézett rá, tehát, ha valaki kopog az ajtaján éjfél után, a nevén szólítva, ne nyisson ajtót, mert az a „szellem nővér”. Anyum hallotta is a kopogást, természetesen ajtót nyitott, mire egy árnyat látott elsuhanni a park melletti temető irányába.

–caseclair3

3. Csak szereti nézni, ahogy alszol

Az asztal alatt tároltam az elég nehéz fából készült székeket. Ki kellett szaladnom a szobából öt percre, az ajtót kulccsal bezártam, ám mire visszaértem, a székek az ágyammal szemben voltak, a ruhás szekrényeim pedig tárva nyitva voltak. Egyedül éltem.

–mollyk45

4. Foglalkozás: lakberendező

Egy lányegyesületben laktam, ahol keringett egy legenda „Jennyről”. Ő egy kislány volt, aki a házban halt meg, még mielőtt eladták kollégiumnak. Hallottuk, hogy pár lány cuccát szétdobálta, míg páran karcolásokkal ébredtek fel, de nem igazán hittem el ezeket. Ám egyik este, mikor a szobatársammal pletykáltunk, hallottunk egy hatalmas csattanást a fürdőben. Bementünk: a polcok és különböző neszesszerek voltak szétszórva a földön. Senki nem volt a fürdőben, vagy a szobában, rajtunk kívül...

–leahs41

5. Önjelölt lesifotós

Egy barátom szerencsésnek mondhatta magát, hiszen szobát kapott a második félévben a kollégiumban. Párszor bent aludtam nála, ám mindig furcsa dolgok történtek. A konyhában kinyíltak az evőeszköztartók, a függönyök megmozdultak szél nélkül, ám a legdurvább, hogy két srác arra kelt fel, hogy vaku villogott az éjszaka közepén. Mindketten állították, hogy az ajtó be volt zárva, és egyikük sem nyúlt a kamerához, amely valóban elkészítette az alvó fiúkról a képeket. Később megtudtuk, hogy az előző ott lakó, egy felsőbb éves, sajnos öngyilkos lett pár hónappal korábban...

–eingnn

6. A humorista

Egy hetven éves katolikus koliban laktam. Egyik nap egy csaj, Ellie látta a szobatársát, Katie-t kijönni a fürdőből, meg tudna rá esküdni, hogy ő volt az. Ellie nem is gondolkodott rajta sokat, míg meg nem tudta, hogy Katie hazautazott a szüleihez. A sztori azért népszerű, mert többen állítják, hogy hasonló történt velük (olyan személyt láttak, aki nem is volt a kollégiumban aznap). Állítólag egy szellem él köztünk, aki felveszi mások külsejét, hogy megviccelje az embereket.

–pahncapricorn

7. Ne izgulj, csak a szellem orvos az!

A Wells College-ba jártam, amelynek a New Yorkban található egyik legkísértetjártabb kollégiuma van. Hallottunk sztorikat arról, hogyha beteg vagy, akkor egy szellem doki gondoskodik rólad, ám ezt később nekünk is volt „szerencsénk” megtapasztalni. A haverom beteg volt, és ledobta magáról, éjszaka, a takarót a földre, mert melege volt. Olyan reggel hat körül tűzriadóra keltünk, ám ő gondosan be volt takarva, nyakig, azzal a takaróval, amit előzőleg saját kezűleg hajított el. Tutira veszem, hogy a szellem doki volt az!

–coline46

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek