Starity

Megoldatlan eltűnések, amiktől biztosan kiráz a hideg – I. rész

2018. április 29. 13:01   |   Szerző: Glamster

Elhoztunk nektek jó pár sztorit olyan emberekről, akiket nyom nélkül nyelt el a föld.

hirdetés

Joan Risch, eltűnt: 1961

Minden, ami a nő után maradt

Risch 31 éves volt, amikor elrabolták bostoni otthonából. A konyhában a véres padló piros festékkel volt átfestve. Risch hetekkel korábban kivett a helyi könyvtárból egy könyvet, ami egy eltűnt nőről szólt, aki után semmi nem maradt, csak vér és törülköző.

Fred Valentich, eltűnt: 1978

A repülő, ami sosem lett meg

Egy ausztrál férfi egy kisrepülővel közlekedett, amikor egy furcsa tárgyról közölt információt, ami követte. Nem sokkal később a gépének nyoma veszett, a rádióadás megszakadt, s se ő, se a repülő nem lett meg a mai napig. Sokan hiszik, hogy űrlénye vitték el.

Malaysia Airlines 370, eltűnt: 2014

hirdetés

A Malaysia Airlines 370-es járata a Malaysia Airlines Kuala Lumpur és Peking közötti menetrend szerinti járata helyi idő szerint 2014. március 8-án hajnalban eltűnt. A 9M-MRO lajstromjelű Boeing 777–200-as típusú repülőgép a Thai-öböl felett tűnt el a radarok képernyőjéről. A gépen 227 utas és 12 főnyi személyzet tartózkodott.

A repülőgépek pillanatnyi helyzetét megjelenítő Flightradar24.com azt közölte, hogy a gép 35 ezer láb magasságban repült, amikor a 25 fokos haladási iránya 40 fokra változott. Ezt követően eltűnt a radarról. Ez az irányváltoztatás szerepelt a repülési tervben. Az időjárási körülmények jók voltak. A repülőgépről vészjelzés nem érkezett. (wiki)

A gépet, utasokat nem találták meg, pedig több kilométer mélyen is keresték az óceánban. Néhány roncsdarab Mozambik partján került elő. A keresést 2017 elején lezárták.

Cherrie Mahan, eltűnt: 1985

33 évvel később is harcolnak a szülők lányukért: egy fantom képet is készítettek arról, hogy nézne ki 38 évesen (fotó: 2015)

Ő volt az első gyermek a „Láttál engem?” posztereken Amerikában, miután nyoma veszett 1985. február 22-én, a suli után. Mindössze 8 éves volt. A szülei a mai napig nem adták fel a reményt: nem hajlandóak sírkövet felállítani neki, míg nem találják meg. Jelenleg egy angyalka szobor őrzi emlékét a család kriptájában.

Brian Schaffer, eltűnt: 2006

Jóvágású orvostan hallgató, kitűnő jegyekkel: mi történhetett?

Brian egy orvostan hallgató volt, amikor 27 éves korában a tavaszi szünet során egy bárba látogatott, 2006. március 31-én, barátaival. Pár órával később levált tőlük, így azt feltételezték, hazament. Ám a biztonsági kamera felvette, amikor hajnali 2 magasságában a kijárat mellett két nővel beszélgetett, majd visszament a bárba. Távozni nem rögzítette őt a kamera, és azóta sem látta őt senki.

Mikelle Biggs, eltűnt: 1999

Elkészült itt is a kép, hogyan nézhet ki 25 évesen: szülei mai napig keresik

Miközben a fagyis kocsira várt testvérével Arizónában, a 11 éves Mikelle-nek szó szerint nyoma veszett. Édesanyjának rossz érzése volt, ezért behívta őt a házba. Húga beért a lakásba, 90 másodperccel később édesanyja kinézett, és Mikella sehol sem volt. A biciklijének még forgott a kereke. A mai napig senki nem érti, mi történhetett. Hangot, kiabálást senki nem hallott.

Asha Jaquilla Degree, eltűnt: 2000

Szerető családból szökött el

9 éves volt, jó családi körülmények között nevelkedett. Egy táskát ruhákkal pakolt tele egy nappal az eltűnése előtt. A családi házat hajnali négy környékén hagyta el Észak-Karolinában, annak ellenére, hogy kint zuhogott az eső és csípős szél fújt. Egy motoros látta a gyermeket az országút szélén, ám mire visszafordult, a lány az erdőbe futott be. A táskáját az erdő szélén találták meg. Asha teste sose került elő, és arra sincs magyarázat, kihez ment.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek