Starity

Megoldatlan eltűnések, amiktől biztosan kiráz a hideg – I. rész

2018. április 29. 13:01   |   Szerző: Glamster

Elhoztunk nektek jó pár sztorit olyan emberekről, akiket nyom nélkül nyelt el a föld.

hirdetés

Joan Risch, eltűnt: 1961

Minden, ami a nő után maradt

Risch 31 éves volt, amikor elrabolták bostoni otthonából. A konyhában a véres padló piros festékkel volt átfestve. Risch hetekkel korábban kivett a helyi könyvtárból egy könyvet, ami egy eltűnt nőről szólt, aki után semmi nem maradt, csak vér és törülköző.

Fred Valentich, eltűnt: 1978

A repülő, ami sosem lett meg

Egy ausztrál férfi egy kisrepülővel közlekedett, amikor egy furcsa tárgyról közölt információt, ami követte. Nem sokkal később a gépének nyoma veszett, a rádióadás megszakadt, s se ő, se a repülő nem lett meg a mai napig. Sokan hiszik, hogy űrlénye vitték el.

Malaysia Airlines 370, eltűnt: 2014

A Malaysia Airlines 370-es járata a Malaysia Airlines Kuala Lumpur és Peking közötti menetrend szerinti járata helyi idő szerint 2014. március 8-án hajnalban eltűnt. A 9M-MRO lajstromjelű Boeing 777–200-as típusú repülőgép a Thai-öböl felett tűnt el a radarok képernyőjéről. A gépen 227 utas és 12 főnyi személyzet tartózkodott.

A repülőgépek pillanatnyi helyzetét megjelenítő Flightradar24.com azt közölte, hogy a gép 35 ezer láb magasságban repült, amikor a 25 fokos haladási iránya 40 fokra változott. Ezt követően eltűnt a radarról. Ez az irányváltoztatás szerepelt a repülési tervben. Az időjárási körülmények jók voltak. A repülőgépről vészjelzés nem érkezett. (wiki)

A gépet, utasokat nem találták meg, pedig több kilométer mélyen is keresték az óceánban. Néhány roncsdarab Mozambik partján került elő. A keresést 2017 elején lezárták.

Cherrie Mahan, eltűnt: 1985

33 évvel később is harcolnak a szülők lányukért: egy fantom képet is készítettek arról, hogy nézne ki 38 évesen (fotó: 2015)

Ő volt az első gyermek a „Láttál engem?” posztereken Amerikában, miután nyoma veszett 1985. február 22-én, a suli után. Mindössze 8 éves volt. A szülei a mai napig nem adták fel a reményt: nem hajlandóak sírkövet felállítani neki, míg nem találják meg. Jelenleg egy angyalka szobor őrzi emlékét a család kriptájában.

Brian Schaffer, eltűnt: 2006

Jóvágású orvostan hallgató, kitűnő jegyekkel: mi történhetett?

Brian egy orvostan hallgató volt, amikor 27 éves korában a tavaszi szünet során egy bárba látogatott, 2006. március 31-én, barátaival. Pár órával később levált tőlük, így azt feltételezték, hazament. Ám a biztonsági kamera felvette, amikor hajnali 2 magasságában a kijárat mellett két nővel beszélgetett, majd visszament a bárba. Távozni nem rögzítette őt a kamera, és azóta sem látta őt senki.

Mikelle Biggs, eltűnt: 1999

Elkészült itt is a kép, hogyan nézhet ki 25 évesen: szülei mai napig keresik

Miközben a fagyis kocsira várt testvérével Arizónában, a 11 éves Mikelle-nek szó szerint nyoma veszett. Édesanyjának rossz érzése volt, ezért behívta őt a házba. Húga beért a lakásba, 90 másodperccel később édesanyja kinézett, és Mikella sehol sem volt. A biciklijének még forgott a kereke. A mai napig senki nem érti, mi történhetett. Hangot, kiabálást senki nem hallott.

Asha Jaquilla Degree, eltűnt: 2000

Szerető családból szökött el

9 éves volt, jó családi körülmények között nevelkedett. Egy táskát ruhákkal pakolt tele egy nappal az eltűnése előtt. A családi házat hajnali négy környékén hagyta el Észak-Karolinában, annak ellenére, hogy kint zuhogott az eső és csípős szél fújt. Egy motoros látta a gyermeket az országút szélén, ám mire visszafordult, a lány az erdőbe futott be. A táskáját az erdő szélén találták meg. Asha teste sose került elő, és arra sincs magyarázat, kihez ment.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek