Starity

Frank Dillane búcsút mond a Fear The Walking Deadnek

2018. május 07. 18:06   |   Szerző: missdaisy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit színészt kiírták az AMC nagy sikerű zombiapokalipszis sorozatából, a Fear The Walking Deadből!

hirdetés
Frank Dillane búcsút mond a Fear The Walking Deadnek
Fotó: AMC

A cikk spoilert tartalmaz!

A Fear The Walking Dead rajongói nagy megrázkódtatáson estek át ezen a hétvégén, hiszen a széria legkedveltebb karaktere, Nick Clark elbúcsúzott az élők köréből.

A Nicket megformáló brit színész, Frank Dillane immár négy éve főszereplője az AMC sikersorozatának, azonban rögtön a negyedik évad harmadik epizódjában véget is ért szereplése. A műsor készítői, Andrew Chambliss és Ian Goldberg elárulták, a döntést Frank hozta meg, miszerint szeretné magát másban is kipróbálni. A Hollywood Reporter újságírója Münchenben kapta el a brit színészt egy rövid interjúra, aki készségesen válaszolt minden kérdésére:

– Újságíró: Andrew és Ian azt állítják a te döntésed volt, hogy otthagyod a műsort. Igaz ez?

– Frank: Attól tartok igen. Immár negyedik éve játszom Nicket a sorozatban, ezalatt az idő alatt pedig nagyon sok minden megváltozott. Talán éppen ezért, de úgy döntöttem, ideje tovább lépnem, hogy kipróbálhassak új dolgokat, és hogy új karaktereket alakíthassak, illetve az is közrejátszott, hogy honvágyam van, a show miatt sokat voltam az USA-ban, hiányzik Európa, szeretném magam itt is kipróbálni.

– Úgy gondolod, Nick méltó befejezést kapott?

– Igen. Azt hiszem, Nicktől már mindent megkaptak a nézők, nem tudtam volna ennél többet kihozni belőle. Elszomorít, hogy meghalt, de úgy érzem végre megtalálta a lelki békéjét.

– Nehéz volt hátra hagyni a stábot?

– Nagyon is. Az évek során nagyon összekovácsolódtunk, megszerettük egymást, és szoros a kapcsolatunk. Remélem ez a későbbiekben is így marad.

Frank Dillane, mint Nick Clark 4x03

– A sorozat jelenleg két idősíkon zajlik. Nick meghalt a jövőben, de a jelenben még él. Ez azt jelenti, fogunk még a képernyőn látni?

– Mindenképpen. Ide-oda ugrál az idő, még biztosan látni fogtok. Nick jelen lesz egy darabig még.

– Ha visszagondolsz a Fear The Walking Deadre, mi lesz a legszebb emléked a showról?

– Az első évad. Nagyon büszke vagyok az ottani alakításomra, azt hiszem az volt a show csúcspontja a szememben, már csak azért is, mert ez volt az első nagyobb szerepem, mindent beleadtam, és egy drogost játszani - színészi szempontból - fantasztikus élmény volt

– És mit tartogat számodra a jövő? Vannak már terveid?

– Őszinte legyek? Ötletem sincs. Jelenleg Münchenben vagyok, zenélek. Nem fogom elsietni a dolgokat, a nyaram szabad, ki is fogom élvezni minden pillanatát. Aztán majd meglátjuk mi lesz.

Franknek jelenleg két filmje van készülőben: az Astral című horrorfilmjét hamarosan bemutatják, itt egy egyetemistát alakít majd, aki az okkultizmusba veti bele magát, a Maestroban pedig Paul szerepét ölti magára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek