Starity

A szeretetet hirdeti AURORA legújabb videoklipjében

2018. május 05. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

AURORA a napokban új zenei videóval örvendeztette meg rajongóit, hisz YouTube csatornáján megosztásra került a Queendom kislemezéhez készített erőteljes klip.

hirdetés
A szeretetet hirdeti AURORA legújabb videoklipjében
Fotó: Morgan Hill-Murphy

Aurora Aksnes neve egyre több zenerajongónak hangozhat ismerősen, hisz 2016-os debütáló albuma óta igencsak megnövekedett követőinek száma világszerte. A fiatal norvég énekesnő nemrégiben osztotta meg első kislemezét, a Queendomot közelgő nagylemezéről, melyet állítása szerint kora ősszel rajongói már kezükben is tarthatnak. Az új korszak beköszöntét egy igazán mozgalmas és sokatmondó videoklip nyitotta, melyet megelőzően Aurora egy kedvcsináló képsorozatot is megosztott közösségi oldalain, melyek egy-egy jelenetet ábrázoltak a videóból, ennek köszönhetően pedig követői hatalmas izgalommal várták a közelgő kisfilmet.

A videóban magát az énekesnőt láthatjuk, amint egy kissé romos kastélyban több nővel és férfival táncol, hirdetvén a dal mondanivalóját, miszerint mindenkinek helye van a címben feltüntetett Queendomban, és itt feltétel nélkül oszthatjuk meg az egymás iránt érzett szeretetünket, nyilvánuljon meg bárhogyan is.

Az i-D Magazin nemrégiben interjút készített a zenésszel, melyben fő témájaként természetesen a Queendom kapott szerepet. A kijelentésre, mely szerint "A tánc a végén egy hatalmas csókpartivá alakul át", Aurora így reagált:

Igen! Azt akartam, hogy világos legyen, mindenfajta szeretetnek helye van a Queendomban. Szerintem a csókolózás az egyik legsebezhetőbb és leggyönyörűbb dolog, amit csak csinálhatsz, én pedig megcsókolom az egyik táncost a videóban - olyan gyönyörű volt. Ezt talán egy apró üzenetnek felelhet meg a rajongóim felé, mert tudom, hogy közülük egy igen nagy csoport a meleg közösségbe tartozik. Tudom, hogy rengeteg különböző akadályba ütközhetnek, amik meggátolják őket hogy találkozzanak, ez pedig felzaklat és feldühít, valahányszor erre gondolok.

A teljes interjút itt olvashatjátok. 

Aurora egyébként 2018. augusztus 11-én, szombaton hazánkba látogat a Sziget fesztivál keretein belül, immáron másodjára, hisz már a 2016-os eseményen is fellépett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek