Starity

A magyarok megnyerték az eurovíziós próbák negyedik napját

2018. május 05. 18:06   |   Szerző: Slytherin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Eurovíziós Dalfesztivál május 8-án veszi kezdetét. A magyarok a második elődöntőben, május 10-én lesznek láthatók. Mindkét elődöntő számára már megvolt az első próba.

hirdetés

Az adott napon próbálóknak pontokat adnak és az alapján felállítanak egy sorrendet. Ma Magyarország kapta az első helyet 97 ponttal. A próbákból csak 30 másodpercet láthatunk, mivel nem akarják, hogy a műsor kezdete előtt elmúljon a varázs azzal, hogy láttuk az egész produkciót.

Érdekessék még, hogy a legtöbb énekestől kéri a Wiwibloggs (olyan emberekből álló csoport a YouTube-on, akik kifejezetten az eurovíziós témával foglalkoznak), hogy csináljon egy reakcióvideót, hogy mit gondol a 43 résztvevő ország számairól. Benjamin viselkedése bicskanyitogató volt, ezért le is lett törölve YouTube-ról a szóbanforgó videó. A legtöbb zenészt kiröhögte, illetve a makedón dalról olyanokat mondott, hogy néha a hangszerelés miatt olyan, mintha az énekesnő fingana, vagy éppen hogy a dobos azt sem tudja, hogy mit csinál és úgy néz ki, mint egy csöves, akit az utcáról szedtek fel. A szerb együttes férfi énekesét pedig azzal inzultálta, hogy úgy néz ki, mint Voldemort.

Ezért az Eurovízió-rajongók túlnyomó többségének az ellenszenvét kihívta, bár az a hír járja, hogy Benjaminnak mentális betegésge van (AHDH) és emiatt reagált így. Ez egy tipikis viselkedésfajta az ilyen betegségben szenvedőktől, hiszen nincsenek tisztában a szavak súlyosságával és nem érdekli őket, ha valakit megbántanak. Ellenben később, a Twitter megosztott egy posztot, ahol bocsánatot kért, mert nem akart megbántani senkit, abszolút viccből mondott mindent, semmi rosszindulat nem volt a háttérben és a magyar dalnál is csak azért vette ki a fülhallgatóját, mert nem szereti a metált és túl hangos volt neki.

Sokak szerint csak a svéd delegáció kérte meg, hogy kérjen bocsánatot, hogy ezzel kicsit megpuhítsa az embereket, de a legtöbbeknek nem esett meg rajta a szíve, így még mindig az ellentábor nagyobb.

Nem mellesleg az első próbanapon próbáló cseh Mikolas Josefet egy kis baleset érte tánc közben. A hátára esett, ami elkezdett fájni, bevitték a kórházba, ahol másnapra rosszabbul lett és járni sem tudott. Már át szerették volna rakni az első elődöntőből a másodikba, de ma már sokkal jobban lett és lábra tudott állni, így részt tud venni a következő próbákon és végül jövő héten az Eurovízió első elődöntőjében, május 8-án.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek