Starity

Kegyetlenül rázza új klipjeiben Nicki Minaj! Megjelent a Chun Li és a Barbie Tingz kisfilmje!

2018. május 06. 10:10   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj ázsiai gésaként rázza a Chun Li című videoklipjében és marionette bábunak öltözve mozog Barbie-ként a Barbie Tingzben!

hirdetés

Nicki Minaj hivatalosan is visszatért új érájával! Közel két éve nem adott ki saját önálló szerzeményt de ebben az évben végre megtörte a csendet amikor kiadta Chun Li és Barbie Tingz címekre hallgató dalait a közelmúltban. Ezeket a rajongói kitörő örömmel fogadtak és számos slágerlista elejére felkerültek. Ráadásul a Chun Li című dala hivatalosan is megtette a legnagyobb ugrást a Billboard Hot 100-as listájának történelmében, legyőzve ezzel Katy Perry 2013-as rekordját a Roarral. Nem sokkal a két dal megjelenése után Nicki közzétette YouTube-csatornáján a klipek előzeteseit

Nemsokra rá megjelent a Chun Li „Vertical Video” változata is, valamint kiderült, hogy a Barbie Tingz is gazdagodni fog egy ilyen jellegű klippel, ám egyelőre még várat magára.

Pénteken viszont megjelent a két új szerzemény hivatalos videoklipje is. A rapper a Chun Li videójában futurisztikus gésaként rázza. A klip olyan nagy siker lett világszerte, hogy immár első helyen trendingelt a legnagyobb videómegosztón.

Barbie Tingz címre keresztelt klipjében viszont már óriási báli ruhában és marionette bábuként osztja ki rosszakaróit a nagyszájú rapper.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek