Starity

Carolina Dementiev sok negatív kritikát kap súlya miatt

2018. május 20. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori panamai szépségkirálynő elárulta, hogy sokan bántják súlya miatt, de ő teljesen elégedett magával és nem foglalkozik a negatív kritikákkal.

hirdetés

A 2008-as Miss Universe Panama a napokban a Diaadia.com-nak adott interjújában elárulta, hogy sok támadás éri az interneten azért, mert az emberek túl vékonynak tartják. Carolina elárulta, hogy mindig is ilyen volt a testalkalta és így érzi jól magát a bőrében.

Számos negatív kritikát kapok az interneten külsőmet illetően, azért mert túl vékony vagyok, mert a nyakam nagyon hosszú, és azért is mert nincsenek nagy melleim. De ezzel nem tudok mit csinálni, és nem is akarok, akik szeretnek azok így szeretnek és így fogadom el én is magam. 

A modell hozzátette azt is, hogy sajnos olyan világban élünk, ahol az emberek név és kép nélkül bárkit megalázhatnak az interneten keresztül, de ezekkel nem szabad foglalkozni.

Azoknak az embereknek van a "legnagyobb szájuk" az interneten akiknek az életében rengeteg a probléma, és nem tudják magukat elfogadni, és a közösségben meghunyászkodnak. Azzal, hogy másokat kritizálnak, és lenéznek csak saját magukat akarják feljebb emelni, de ettől nekik úgy sem lesz jobb. Ilyen emberek mindig voltak és lesznek is, az a legjobb megoldás, ha elfogaduk magunkat, és nem foglalkozunk mások véleményével, különösen olyan emberekével nem akik még az arcukat és a nevüket sem merik felvállalni. 

– nyilatkozta a Carolina.

 

A post shared by Carolina Dementiev (@cdementiev) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek