Starity

Címet kapott a The Originals spin-offja

2018. május 20. 14:02   |   Szerző: KulcsárHanga

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CW televíziós csatorna nem akar leállni a vámpírokkal: ősszel érkezik a Legacies.

hirdetés

Áprilisi interjúja során a hazánkban Sötétség kora címmel futó sorozat egyik főszereplője, Danielle Rose Russell (Hope Mikaelson) nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy a Vámpírnaplók spin-offja is spin-offot kapjon, aminek címét és pontos megjelenési dátumát nemrég a világ tudomására is hozták az alkotók.

Az új ágsorozat Legacies (Örökségek) névre hallgat és 2018 őszén, csütörtökönként lesz látható a képernyőkön.

Danielle Rose Russell Instagram-oldalán osztotta meg a Legacies első plakátját, amelynek középpontjában Hope Mikaelson és Alaric Saltzman (Matthew Davis) állnak. A sorozat témájáról egyelőre nem lehet tudni semmit, de a The Originals ötödik évadának lezárulása után az alkotók több részletet is fel fognak fedni a cselekményszálról.

A fiatal színésznő és új kollégája már egy hivatalos eseményen is bejelentették az új sorozaton való együttműködésüket, ahol együtt le is fotózták őket. Danielle a megosztott kép mellé hozzátette, hogy nagyon hálás az újabb lehetőségért, amit a CW adott neki, élni fog vele, és nem akar csalódást okozni a rajongóknak. 

Lehetőség van arra is, hogy az új spin-offban viszontlátjuk a Vámpírnaplók és a The Originals szereplőit egyaránt, élükön Caroline Forbesszal és a Mikaelson klánnal.

Ti fogjátok nézni a vámpír-sztori folytatását?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek