Starity

Shawn Mendes, Selena Gomez, Camila Cabello, Troye Sivan és Charli XCX is a Reputation Tour vendégei

2018. május 20. 18:06   |   Szerző: KulcsárHanga

Megkezdődött a Reputation Tour, aminek minden állomására Taylor Swift magával visz egy sztárvendéget.

hirdetés

Az első fellépésén Taylor Camila Cabello és Charli XCX énekesnőket látta vendégül a színpadon Glandaleben, akikkel nagy bulit csapott a Shake It Off alatt. 

 

A post shared by camila (@camila_cabello) on

A Rose Bowl stadionbeli tömeg előtt pedig nem mással lepte meg Swift a közönséget, mint Shawn Mendes vendégszereplésével. Taylor az Instagram storyjában meg is örökítette az előkészületeket az 1989 turnéból már ismert, visszatérő vendéggel:

 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnielovers) on

Valamint a későbbiekben képek és videók formájában magát a showt is, ahol közösen adták elő Shawn nagysikerű dalát, a There's Nothing Holdin' Me Back-et.

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Pasadenában (Kalifornia) nem csak Shawn volt vendégelőadó, hanem a rákövetkező este Selena Gomez és Troye Sivan is. Selena Hands To Myself című dala után a texasi énekesnő érzelgős végszavakkal lépett le a színpadról: 

Jól szórakoztok ma este, srácok? Már 12 éve legjobb barátok vagyunk Taylorral, ami már majdnem 13 év, és az ok, amiért ennyi éven keresztül még mindig a legjobb barátom, az nem más, mint hogy ezalatt az idő alatt ő sosem ítélt el engem egyetlen döntésem miatt sem, mindig szerette azt, aki vagyok, bátorított, amikor az sem volt, amiért bátorítani engem. Nem tudom, hogy ma is ilyen erős lennék-e, mint amilyen most vagyok nélküle és a családja nélkül, életmentőek voltak. És habár tudom, hogy meg fog ölni engem ezért a beszédért, muszáj elmondanom, hogy mennyire hálás vagyok azért nektek, hogy támogatjátok ezt a gyönyörű, erős, független nőt. Köszönöm Taylor, hogy a legjobb barátom vagy!

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Az este második sztárvendége, Troye elénekelte My My My! című dalát Taylorral együtt befejezésül. 

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek