Starity

A hazai sztárvilág krémje is képviselteti magát a 2018-as VOLT Fesztiválon

2018. május 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aki csak számít, az ott lesz az idei VOLT Fesztiválon. Ugye, te is? Mutatjuk, kik szolgáltatják a talpalávalót az idén 26 éves fesztiválon.

hirdetés
A hazai sztárvilág krémje is képviselteti magát a 2018-as VOLT Fesztiválon

Ha június, akkor VOLT! A tavaly lett negyedszázados rendezvénysorozat 2018-ban is jobbnál jobb programokkal várja az érdeklődőket: a világsztárok mellett a hazai zenei szcéna legjobbjai is színpadot robbantanak majd; legyen szó popzenéről, rockról vagy éppen rapről – mindenki megtalálja a szívének kedves stílus képviselőit.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy akkor végül is kikre számíthat a nagyérdemű? A világsztárok közül olyan nagy nevek szórakoztatják majd a zenekedvelőket, mint a Depeche Mode, a Hurts, Alan Walker, a The Kills, a The Raven Age, a Skillet, az Iron Maiden, az Avenged Sevenfold, a Hollywood Undead, Steve Aoki, a Clean Bandit, Rudimental és az X Ambassadors.

Hazai előadók közül fellép a Bëlga, Ákos, a Vad Fruttik, a Mary Popkids, Kowalsky meg a Vega, a Kiscsillag, a The Biebers, Ivan & The Parazol, a Kelemen Kabátban, a Road, a Supernem, a Pál Utcai Fiúk, az Ocho Macho, a TNT, a Honeybeast, Paddy & The Rats, a Leander Kills, a 30Y, a Junkies, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Tankcsapda, a Fish!, a Halott Pénz, a Hősök, Caramel, Majka & Curtis, a Punnany Massif, a Wellhello, a Quimby, a New Level Empire, Bye Alex és a Slepp, a Hiperkarma, az Irie Maffia, Anna & The Barbies, Péterfy Bori & Love Band és végül, de nem utolsó sorban az Eurovízión hazánkat képviselő zenekar, az AWS.

Ha a további programokkal kapcsolatban tájékozódnál, itt megteheted; a jegyelővételért pedig kattints ide! Jó szórakozást kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek