Starity

Ariana Grande kitálalt: mérgező volt a kapcsolata Mac Millerrel

2018. május 23. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rappernek problémái akadtak az alkohollal, ami végül a kapcsolatuk végéhez vezetett.

hirdetés
Ariana Grande kitálalt: mérgező volt a kapcsolata Mac Millerrel
Fotó: Instagram

Mac Miller az elmúlt héten karambolozott: oszlopnak hajtott, miközben hulla részeg volt. A rapper jogosítványát bevonták; későbbi közleményében pedig az állt, hogy a szakításuk viselte meg Arianával ennyire.

Mac Miller totál károsra törte a G-Wagonját részegen, mert Ariana Grande kirúgta őt egy másik csávó miatt, miután 10 dalost lemezt írt róla; a legjobb nőnek nevezte... Ez az egyik legszomorúbb dolog, ami Hollywoodban történt

– osztotta meg egy Twitter-felhasználó, közel 20 ezer megosztást bezsebelve.

Mindenki meglepetésére Ariana maga válaszolt:

Mennyire abszurd, hogy minimálisra csökkented a női önbecsülés és ön-tisztelet fontosságát, hiszen azt állítod, egy mérgező kapcsolatban kellene maradni, csak azért, mert albumot írt. Ami még csak nem is igaz, mert csak a Cinderella szól rólam. Nem vagyok se bébiszitter, se anyuka, és egy nőnek sem kellene úgy éreznie, hogy az legyen. Törődtem vele, próbáltam a józansága alatt támogatni, és imádkoztam érte évekig, hogy kiegyensúlyozott maradjon (a jövőben is fogok, természetesen), azonban, hogy egy nőt hibáztattok a férfi képtelensége miatt, hogy stabil maradjon, elég nagy probléma. Kérlek, hagyjátok abba. Természetesen nem mondtam el eddig, mennyire ijesztő és nehéz volt, miközben benne éltem, de az volt. A szívem mélyéből imádkozom érte, hogy találja meg az útját, ahogy minden nő tenné a helyzetemben.

Ariana írásából így az is kiderült, hogy a szakításukhoz nem teljesen az időbeosztás nehézsége vezetett...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek