Starity

Producerként próbálja ki magát Gal Gadot

2018. május 27. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves színésznő új szerepben próbálja ki magát: ő lesz az egyik producer a Fidel Castróról szóló életrajzi filmben, a My Dearest Fidelben férje, Jaron Varsano és a Warner Bros. egyik producere, Sue Kroll társaságában.

hirdetés
Producerként próbálja ki magát Gal Gadot
Fotó: Glamour

Wonder Woman megformálója, Gal Gadot lesz az egyik producer a volt kubai elnökről, Fidel Castróról szóló életrajzi filmben. A produkció leginkább az ABC újságírójával, Lisa Howarddal való kapcsolatára akar kitérni, Gal őt a fantasztikus és a bonyolult jelzőkkel illette.

Először az amerikai hírportálok írtak arról, hogy az izraeli szépség producer lehet, aztán ezt a 33 éves színésznő is megerősítette közösségi platformjain keresztül úgy, hogy lefotózta a Deadline cikkét és írta, hogy lenyűgözte az amerikai nő igaz története. Egy olyan játszmában kellett helyt állnia, ahol a tétek hatalmasak voltak. Már nagyon izgatott a Sue Kroll-lal való közös munka miatt, ahogy férje, Jaron Varsano is.

Már a film címe is megvan: My Dearest Fidel névre keresztelték. Azt még nem tudni, hogy mikor kezdik el forgatni, mert május 28-án látnak neki a Wonder Woman 2 forgatásának is az Egyesült Királyságban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek