Starity

Ariana Grande beszólt Millie Bobby Brownak és Jacob Sartoriusnak?

2018. május 27. 16:04   |   Szerző: FanXnX

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal sztárpár Jacob Sartorius (15) és Millie Bobby Brown (14) szerelme láthatóan lángol, mivel nemrégiben Millie megosztott Instagram-oldalán egy közös fotót Jacobbal, amin egy csók csattant el. Ariana Grande azonban egy elég érdekes kommentet hagyott maga után.

hirdetés

Nemrégiben Millie Bobby Brown és Jacob Sartorius láthatóan együtt töltött végre egy kis időt, amit az Instagram-oldalukon be is mutattak több kép formájában is. 

Ám a legérdekesebb kép, amit megosztottak rajongóikkal mégis csak az volt, amin egy csók is elcsattant. Ezt láthatóan a No Tears Left To Cry énekesnője, Ariana Grande is látott, mivel egy elég érdekes kommentet hagyott ott maga után az említett kép alatt.

én bezzeg 20 éves koromig nem hagyhattam el a házat.

Maga a komment első olvasásra nem tűnik sértésnek, de többszörös olvasás után mégis csak lehet benne érezni egy olyasfajta hangulatot, ami azt érezteti, hogy ő ennyi évesen még a házból is aligha ment ki, nemhogy barátja lett volna.

Ez a vélemény sok embert meglepett és úgy gondolták, finoman beszólt a fiatal párnak. Mindenesetre a páros nem reagált erre a megjegyzésre, viszont Millienek biztosan nem kerülte el a figyelmét Ariana véleménye a kapcsolatukról.

Mindenesetre sok boldogságot a fiatal párosnak, reméljük hogy sokáig együtt lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek