Starity

Útmutató a 2018-ban legjobban keresett szandálokhoz

2018. május 29. 14:02   |   Szerző: Manzara

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre eljött a jó idő, és ha eddig még nem vásároltál kényelmesen szellőző lábbelit, akkor itt a tökéletes alkalom.

hirdetés
Útmutató a 2018-ban legjobban keresett szandálokhoz

szandálok nélkülözhetetlenek a nyári nagy melegben, főleg ha kint tartózkodunk. Nagyon fontos, hogy a lábunk megfelelően szellőzön, de a kényelem mellett az is fontos, hogy csinosan öltöztessük fel a lábunkat is, hiszen egy gyönyörű pár cipő éke lehet az öltözékünknek. A 2018-as cipődivat tele van meglepetésekkel, és végtelen lehetőséget biztosít a kívánt stílus elérésében.

Az idei nyár slágerszíne az arany és pezsgő, valamint ezek különböző árnyalatai. Természetesen a sötétebb kék, fekete vagy piros, vagy világosabb pasztell színek is megjelennek. Tervezésben a klasszikus szandáloktól egészen az egyszerű belebújós papucsig széles a paletta; ajánlatunkban lábbujközösek is feltűnnek. Nemcsak a lapostalpú szandálok vannak trendben idén, hiszen újra hódít a platform, a magasabb talpú darabok is fantasztikusak, és jól egészítenek ki többféle ölözködési stílust. Tökéletes lehet, egy esti sétához, vagy egy meghitt vacsorához. Akik inkább a romantikus stílust kedvelik, azok is kedvükre válogathatnak virággal díszített szandáljaink között.

Nagyon fontos, hogy az alkalomnak megfelelően válassz cipőt, és ebben igyekszünk segíteni, széles szandál kínálatunkkal nem fogsz mellé nyúlni. Ha egy esküvőre, vagy ehhez hasonló komolyabb hangvételű eseményre készülsz, akkor a ruhád színének megfelelően, választhatsz egy csinos csatos szandált, ami virággal vagy masnival díszített, akár még csillámok is lehetnek rajta. Munkahelyre, vagy a nyaraláshoz választhatsz bármilyen belebújós papucsot, amiben könnyedén tudsz sétálni. Meg kell említenünk a saru kinézetű szandálokat is, szuper trendik és felhívja a figyelmet a vonzó lábakra.  Bármelyik darabra is essen a választásod, kínálatunkkal mindig a legfrisebb divat szerint leszel öltözve.


 
A megfelelő cipő kiválasztása után, az öltözék teljessé tételéhez a táskák nélkülözhetetlenek. Egy hölgynek mindig szüksége van egy jó táskára, de mitől jó egy táska? Ha két dolgot teljesít egyszerre: praktikus és nem utolsó sorban divatos! Kínálatunkban igyekszünk mindenféle igényt kielégíteni, az elegánsabbaktól egészen a laza stílusig sokféle kapható. Idén nyáron a klasszikus válltáskán kívül a rendkívül aranyos hátizsákok is megjelennek, amik strasszal, vagy izgalmas cipzár-megoldással vannak tervezve. Ha ezek közül választasz, nem fogsz hibázni, legyen az kisebb szolídabb táska, vagy nagyobb méretű, amibe jól lehet pakolni. Bátorítunk, hogy látogass el webáruházunkba, és nézd meg mi vár rád, nem fogsz csalódni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek