Starity

Még mindig zokogva gondol vissza a manchesteri terrortámadásra Ariana Grande

2018. május 31. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande még mindig fájó szívvel gondol vissza a manchesteri terrortámadásra, amely egy éve történt.

hirdetés

Ariana Grande interjút adott a Fader magazinnak új, Sweetener című albummegjelenése előtt. A popsztár a nyári zenei kiadás címlapján tündököl, ám még platinaszőke hajjal.

A Fader magazin címlapja (2018)

Az énekesnő pityeregve mesélt a manchesteri terrortámadásról, amely tavalyi koncertjén, május 22-én történt: később zokogásban tört ki, a Fader elmondása szerint.

Sosem voltam ennyire kiszolgáltatva. (...) Azt gondoltam, idővel jobb lesz, a terápiák, írás, a szívem kiöntése, beszélgetés a barátaimmal, családdal segíteni fog, de még mindig nem találom a szavakat

– kezdte a csinos, fiatal zenész.

Amikor ilyen közel állsz valamihez, ami ennyire tragikus és elborzasztó, és ellentéte mindannak, ami a zene és a koncertek helyszíne, valamilyen szinten talaj nélkül hagy.

A 2017-es manchesteri terrortámadás május 22-én este fél 11 környékén történt, amikor egy öngyilkos merénylő felrobbantotta magát Ariana Grande énekesnő telt házas koncertjén, a Manchester Aréna egyik kijáratánál. A robbantásban 22-en meghaltak és 59-en megsebesültek, többségében tinédzserek. A merénylet másnapján, május 23-án az országban a legmagasabb, kritikus szintű terrorkészültséget léptették életbe. Az énekesnő nem sérült meg, de elhalasztotta turnéjának további állomásait. A merényletért az Iszlám Állam terrorszervezet vállalta a felelősséget.

Ariana Grande a manchesteri One Love Manchester jótékonysági koncerten, 2017-ben

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek