Starity

Ezeket nem csinálhatja többé Meghan Markle, miután hozzáment egy herceghez

2018. május 31. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A valóságban nem teljesen Disney mesébe való a hercegnői élet: íme pár dolog, amelyről Meghan Markle-nek le kell mondania.

hirdetés

 

Meghan Markle (@meghanmarkle_hd) által megosztott bejegyzés,

Miután beházasodott a családba, magyarosított nevet kapott: Ráhel Megán, születési nevén Rachel Meghan Markle egykori amerikai színésznő, 2018 óta a brit királyi család, a Windsor-ház tagja Henrik sussexi herceg feleségeként. Többek között a Brilliáns elmék című televíziós sorozatból ismert. Rangbeli neveként Megán sussexi hercegnéként ismert most már hazánkban.

Harry herceg és Meghan házasságát pedig többmillióan követték szemmel, miközben sok szingli hölgy álma dőlt össze, hogy egyszer a brit királyi család tagja lesz. A lista elolvasása után azonban lehet, nem is akkora tragédia!

 

Meghan Markle (@meghanmarkle_hd) által megosztott bejegyzés,

Íme, aminek az egykori színésznő búcsút intett:

Szelfik kizárva

Erzsébet királynő bugyutának tartja a szelfiket, így a család tagjainak tiltott ilyesfajta képeket készítenie a néppel.

Korábban nem vetette meg se a szelfiket, se a filtereket

Nincs több autogram osztogatása sem

Mint színésznő, minden napi dolog volt Meghan életében, hogy autogramot osztott rajongóinak. Azonban, mint egy hercegné, ez szigorúan tilos. Az ok érthető: félnek, hogy ezáltal meghamisítanak dokumentumokat. Ha mégis, valamilyen különleges helyzettől adódóan valamit szignálniuk kell, akkor nem az eredeti aláírásukat használják, és semmiképpen sem a teljes nevüket.

Szavazni sem szabad

A királyi család politikailag független, így szavazni sem járnak el.

Szoknya csak harisnyával dukál

Mikor bejelentették az eljegyzésüket, sokaknak feltűnt, hogy Meghan nem húzott harisnyát, ami meglepő, hiszen a királynő nagyon szigorú ezzel az illemmel kapcsolatban. A házasságuk után valószínűsíthető, hogy nem láthatjuk majd a hercegnét szoknyában, harisnya nélkül.

 

Meghan Markle Fanpage (@meghan_markle) által megosztott bejegyzés,

 

The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) által megosztott bejegyzés,

Itt már harisnyával jelent meg

Nincs alvás a királynő előtt

Ez egyike azon szabályoknak, amelyet Diana hercegnő utált: sőt, párszor meg is szegte. Ám, ha Meghan a királynő kegyeiben szeretne maradni, akkor jó lesz, ha lehúz pár kávét, hiszen addig nem illik álomra hajtania a fejét, míg a királynő nem teszi azt, és ezt az udvari alkalmazottai nem jelentik a Buckingham palota lakói felé.

 

Meghan Markle (@meghanmarkle_hd) által megosztott bejegyzés,

Monopoly

Reméljük, Meghan nem rajongott a Monopolyért, mert a királynő ezt is kitiltotta a háztartásból.

Nincs több szerep

Ha valaki egy királyi családtagot választ élete párjának, ez nem feltétlenül jár a karrierje folytatásával is. A királynőnek nagyon fontos, hogy a család egy hagyomány béli szerepet töltsön be és ne celebekként tekintsenek rájuk, így Meghannak egészen biztosan el kell utasítania minden felkínált szerepet.

Nem gondolom, hogy bármit feladtam volna. Változásként tekintek a helyzetre. Egy új fejezet

– magyarázta az egykori színésznő.

 

Meghan Markle (@meghanmarkle_hd) által megosztott bejegyzés,

Lábak szorosan összezárva: semmi keresztberakás

Szorosan összezárt lábakkal, kicsit balra döntve azt ül egy hercegné, hogy minden körülmények között elkerülje a villantást intim testrészéről: így a láb keresztberakása kizárva!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek