Starity

Klippremier: Thalía & Natti Natasha – No me acuerdo

2018. június 02. 20:08   |   Szerző: El Mexicano

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június elsején jelent meg hivatalosan Thalía új albumának első videoklipje, amelyet Natti Natashával közösen készített.

hirdetés
Klippremier: Thalía & Natti Natasha – No me acuerdo
Fotó: Thalía/Facebook

Június elsején, pénteken árasztotta el a közösségi oldalakat a mexikói Thalía és a dominikai Natti Natasha (becsületes nevén Natalia Alexandra Gutiérrez Batista) közösen előadott slágergyanús dala és videoklipje, a No me acuerdo (’Nem emlékszem’ – a szerk.), amely a bemutatkozó single-je Thalía vadonatúj – egyelőre ismeretlen című – stúdióalbumának.

A mexikói sztár a dalt „nagyon szexi”-ként jellemezte. A szerzemény stílusa – egyáltalán nem meglepő módon – reggaeton (vagy spanyolosan írva reguetón), amely évek óta töretlen népszerűségnek örvend az USA fiatal latin lakossága körében. A dalszöveg egyébként nagyjából arról szól, hogy az a félrelépés, amelyre a nő nem emlékszik, meg sem történt, bármit is pletykálnak.

A videót péntek óta már több mint 2,5 millióan megnézték Thalía YouTube-csatornáján. Vajon lesz akkora sikere, mint Luis Fonsi Despacito című slágerének? Nézd meg a klipet alább és írd meg a véleményed!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek