Starity

Vagyont érő designertáskát kapott ötödik születésnapjára North West

2018. június 04. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idősebbik Kardashian-West csemetéért fiatal kora ellenére már most rajonganak a legnagyobb divatdiktátorok.

hirdetés

Június 15-én ünnepli ötödik születésnapját Kim Kardashian és Kanye West legnagyobb gyermeke, North West, aki a neves divattervezőtől, Alexander Wangtől már meg is kapta első elő-szülinapi ajándékát egy 750 dollár (~ 200 ezer forint) értékű, leopárdmintás táska képében.

Fotó: Snapchat / Kim Kardashian

North, isten éltessen! Minden lánynak szüksége van egy kis ragyogásra. Remélem, tetszik [az ajándékod]. Alex

– olvasható a retikülhöz mellékelt üdvözlőkártyán a tervező üzenete, melyre így reagált a megajándékozott kislány híres édesanyja:

Ó, istenem, North a legszerencsésebb lány a világon! Ki kapott hasonló táskát Alexander Wangtől? El akarom lopni! Alex, nagyon köszönjük! Valószínűleg le fogom nyúlni.

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Érdekesség, hogy nem ez az első alkalom, hogy a sztárgyerkőcöt ajándékokkal árasztják el a designerek – első születésnapján például a Balmain tervezője, Olivier Rousteing lepte őt meg. A kis North gardróbját egyébként valószínűleg nem csak a vele hasonló korúak, de kortársainak anyukái is irigyelhetik, hiszen az óvodáskorú gyermeknek csupa márkás holmi sorakozik a szekrényeiben, melyek összértéke egy 2016-os adat szerint egymillió dollár (~ 265 millió forint) körüli összeget számlál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek