Starity

Fürdőruhatrendek, amikkel idén hódíthatsz a strandon!

2018. június 04. 14:02   |   Szerző: Manzara

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biztosak vagyunk benne, hogy már elkezdted szervezni az idei nyaralásod. Csak gondolj bele, homokos tengerpart, égszínkék víz, napsütés, koktélok, és végeláthatatlan bulik sorozata kezdődik. Ilyenkor a ruhatárunkat is bővítenünk kell könnyed darabokkal, hogy alkalmazkodni tudjunk a forrósághoz.

hirdetés
Fürdőruhatrendek, amikkel idén hódíthatsz a strandon!

Ha mindenképpen valamilyen vizes közegbe tervezzük vakációnkat, akkor a fürdőruha vásárlása elkerülhetetlen. Aggodalomra semmi ok, hiszen egy hasznos útmutatóval készültünk, amin keresztül be fogjuk mutatni milyen divatkínálatból választhatsz idén. Azt már most megígérjük, hogy tele van izgalmas tervezéssel és egyedi darabokkal, amikkel te leszel a strand sztárja.

Kezdjük is a legcsábítóbb kétrészes darabbal, ami megnyerte minden híresség szívét is, mi is lehetne más, mint a bikini! Idén nemcsak a virágminta jelenik meg, hanem konkrétan virággal díszítettek a felső- és alsórészek is, szuper cuki és romantikus. Ha pedig már igazán barna lettél, akkor jöhetnek az élénk, neonszínű bikinik, sárga, zöld, rózsaszín. Természetesen ha inkább a visszafogottabb stílust kedveled, akkor megtalálod a klasszikus színeket is, egy kis izgalmas fűzős melltartórésszel, vagy cikk-cakkos alsórésszel. Nem fogsz csalódni, ha megnézed bikinikínálatunkat.

Ebben a fürdőruhaszezonban is hódít a retró, engedd, hogy a régi idők nosztalgiája teret hódítson az egyrészes fürdőruhák körében. Van itt minden, ami szemet gyönyörködtet, csipkével és izgalmas mintákkal díszítve. Itt is meg kell említeni a keresztpántokat, vonalakat, amik rendkívül csábító megjelenést adnak. A monokini sosem megy ki a divatból, egy örök klasszikus marad, ami keverve van a modern stílussal. Emelett idén találkozunk magasított csípővágással és mély dekoltázzsal, szem nem marad szárazon, bárhová mész! A kerek női idomokat tökéletesen kiemeli, egy egyrészes monokini a kényelem mellett magabiztosságot is kölcsönöz.

Ki ne szeretné azokat a fürdőruhákat, amelyeknek egyszerre két funkciójuk is van: fürdőruha + felső! Ha te ezek közé tartozol, akkor a tankini megfelelő választás lesz számodra! Ebben a szezonban elérhetőek bugyis, szoknyás vagy rövidnadrágos változatok is, kinek melyik tetszik. A felsőben pedig végtelen változat megtalálható, csíkos, pántos, pöttyös, mintás, színes, pánt nélküli, egyszínű és még sorolhatnám. Ha a tengerparton ér az este és a bulira nincs időd átöltözni, akkor egy kis rövidnadrággal vagy szoknyával párosítva készen is állsz, és csinos leszel! Szeretjük kombinálni a praktikusságot a kényelemmel.

Természetesen a vakációs öltözet részei a nyári ruhák is. Amikor utazol vagy várost nézel, szükséged lesz ezekre a színes, virágmintás fodros darabokra! Ezek az egyrészes ruhák azon kívül, hogy szépek és nőiesek, kis helyet foglalnak a bőröndben, és fel fognak dobni! Nézd meg kínálatunkat, milyen érdekes mintázatokat fedezel még fel, szerezd be őket minél előbb! Hidegebb estékre válaszd a földig érő darabokat, amiket az esti szellő lobogtat majd egy tengerparti romantikus séta közben.

Reméljük, útmutatónkkal közelebb kerültél az új fürdőruhád kiválasztásához, és trendi, pihentető nyarat kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek