Starity

Shawn Mendes a Late Late Show vendége volt

2018. június 05. 18:06   |   Szerző: KulcsárHanga

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shawn Mendesnek is lehetősége adódott arra, hogy átszelje Los Angeles városát a híres Carpool Karaoke helyszínéül szolgáló autóban, James Cordan oldalán.

hirdetés

Shawn Mendes és James Corden az út során a Carpool Karaoke védjegyéül szolgáló részt sem hagyták ki: a közös éneklést. Együtt adtak elő dalokat Shawn klasszikus és új dalai közül, többek között sorra került a There’s Nothing Holdin’ Me Back, az In My Blood, a Mercy, a Nervous és a Treat You Better. 

Fotó: Shawn Mendes/Instagram

A kocsiban való dalolászás közben Shawn annyira feloldódott, hogy sok, eddig nem is sejtett, tényt és titkot árult el magáról, mint például azt, hogy nemrég költözött el a szülei házából, vagy épppen azt, hogy még mindig az anyukája mossa a ruháit.

Érdekesebb vizekre evezve, az interjúból kiderül, hogy a fiatal énekes mennyit fizetne Justin Bieber illetve James alsónadrágjáért. A Harry Potter- és Shawn Mendes-rajongókban pedig egy világ vált valóra, amikor is Shawn Griffendél-talárt felöltve magyarázta, hogy mit is szeret igazán a Harry Potter-könyvekben.

Miután szó esett az énekes hokis múltjáról Kanadában, James ragaszkodott hozzá, hogy látogassanak el a jégpályára, ahol a gólok száma Shawnnak kedvezett.

A kicsivel több, mint tíz perces videót itt tekinthetitek meg:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek