Starity

#KPOP: Retró hangulatban mutatkozik be szólóban Yubin

2018. június 07. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Yubin a Wonder Girls nevezetű klasszis dél-koreai lánycsapattal szerzett magának népszerűséget (aminek közel tíz évig volt az oszlopos tagja), s a júniusi hónap eljövetelével szólózásra kapott lehetőséget.

hirdetés

A Wonder Girls tavaly januári feloszlása óta nem igazán lehetett hallani Yubin felől zenei téren. Idén tavasszal több magazinnak is adott interjút, melyekben azt nyilatkozta, hogy gőzerővel dolgozik zenéjén és azon, hogy megtalálja saját stílusát. Elmondása szerint, nagy valószínűséggel meg fog majd lepődni a nagyérdemű.

Az előadó május 23-án hintette el, hogy szólóanyaga csupán karnyújtásnyira van, vagyis a következő hónapban már hallhatja a rajongótábor. Első (egyben debütáló) digitális kislemeze, a 都市女子 végül június ötödikén került a streamingszolgáltatók újdonságai közé.

Elmondható, hogy Yubin igazán retrora vette a figurát, hisz a főcímdal, a 숙녀 (淑女) (Lady) hangzása a 80-as éveket idézi, amihez hasonló stílusú rövidfilm készült.

A single egyébként tartalmaz egy másik dalt (도시애 (愛)) is, ám annak megjelenését elhalasztották szerzői jogi problémák miatt. A publikálás dátumra egyelőre nem ismert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek